G14: Egge 1 - 6 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 12. Mai 2018

SMN ARENA EGGE (STEINKJER): G14-1 spilte strålende angrepsfotball og slo til med en storseier på bortebane lørdag ettermiddag.


De blåkledde fra Tillerbyen var på en liten bortetur til nord i Trøndelag denne lørdagen, vel vitende om at en tøff kamp mot hjemmesterke Egge ventet.

Men spillere, trenere og supportere trengte ikke å bekymre seg. Gutta fra byen var på hugget hele kampen gjennom, duellerte når det trengtes og scorte flotte mål.

To mål fra Marius Sivertsen Broholm sørget for en tidlig 2-0-ledelse, og selv om hjemmelaget reduserte rett før pause, stakk Tiller ifra i andre omgang.

Fredrik Harbak la på til 1-3 etter sidebytte, og med Emil Hagen Dyrseth sin dobbel og ett selvmål ble det en strålende 6-1-seier på en særdeles varm og herlig vårdag.


Denne seieren betyr at G14-1 står med ti poeng på fire spilte kamper, og det holder til en foreløpig 3. plass på tabellen med en kamp til gode.

Neste oppgjør for laget er mot Steinkjer tirsdag 15. mai kl.18.30 på TOBB Arena.


Kampfakta:

G14: Egge IL 1 (1) - (2) 6 Tiller IL
0-1 Marius Sivertsen Broholm
0-2 Marius Sivertsen Broholm
1-2
1-3 Fredrik Harbak
1-4 Emil Hagen Dyrseth
1-5 selvmål
1-6 Emil Hagen Dyrseth

4. serierunde BDO-serien G14 11er 1. divisjon avdeling 1 vår
Lørdag 12. mai 2018 kl.12.00
SMN Arena Egge (Steinkjer)


Laget:

Isak Hassel Andersen, Jens Kristian Måløy, Fredrik Harbak, Fredrik Nygård, Marius Stene-Olsen, Emil Nerland, Fredrik Rønning Johansen, Emil Hagen Dyrseth, Marius Sivertsen Broholm, Aksel Søfting Bang, Marius Jensen, Petter Selvaag Solbakken, Christian Methi, Lucas Kolstad.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.