Seniors overblikk - del 2

Postet av Marius L. Larsen den 10. Mai 2018

Vi gjennomgår den siste tidens prestasjoner for alle våre seniorlag i vår nye artikkelserie på tillerfotball.no.

En skuffet gjeng går av banen på Jonsvatnet i 6. divisjon menn.


De blåkledde fra Tillerbyen har gjort unna mange kamper siden vi publiserte den første saken om seniorenes siste kamper, men det har ikke akkurat gått helt veien for våre beste spillere.

For våre herrer i 6. divisjon har det ikke blitt mange poeng for noen av lagene siden sist oppdatering. Herrer-1 tapte 6-2 for Jonsvatnet i en svak bortekamp hvor de faktisk ledet 1-0 på deres 'intime' hjemmebane, og stort bedre har det ikke gått for Herrer-2.

Selv om de kapret et svært viktig poeng i borteoppgjøret mot Gauldal, ble det en bare-nesten-kamp hjemme mot Melhus 2, da blåtrøyene måtte se seg slått 5-2 på TOBB Arena.

Tillerbyen, som fra 2019 blir Tiller, har verken tapt eller vunnet siden forrige gang. 1-1 hjemme mot Løten og 1-1 borte mot Brumunddal har ført til at blåtrøyene står uten tap på de tre siste kampene.


Første seier i 4. div - tap i 3. div

Våre to kvinnelag har også hatt sine utfordringer de siste par ukene. For A-laget i 3. divisjon gikk det meste stang ut da de gjestet Ruta Arena og Strindheim på mandag, for mens Tiller misset på sjansene, scorte Strindheim og vant til slutt 3-0.

Kvinner-2 fikk en oppløftende og svært fortjent seier da de slo Byåsen KF 4 hele 4-0 på Dalgård, men så gikk de på et stort 6-0-tap for Tynset 2 i den neste serierunden.


Resultater de to siste ukene:
Ons 25. april 4. div kvinner Byåsen KF 4 0 - 4 Tiller 2
Tors 26. april 6. div menn Jonsvatnet 6 - 2 Tiller
Lør 28. april 3. div menn Tillerbyen 1 - 1 Løten
Tors 3. mai 6. div menn Gauldal 1 - 1 Tiller 2
Lør 5. mai 3. div menn Brumunddal 1 - 1 Tillerbyen
Man 7. mai 6. div menn Tiller 2 2 - 5 Melhus 2
Man 7. mai 3. div kvinner Strindheim 3 - 0 Tiller
Tirs 8. mai 4. div kvinner Tynset 2 6 - 0 Tiller 2


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.