Strindheim 3 - 0 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 8. Mai 2018

RUTA ARENA (LEANGEN): Kvinnelaget misset på sjansene og tapte for Strindheim mandag kveld.

Det ville seg ikke for Sandra Aardahl Gulstad og resten av Tiller i bortemøtet med Strindheim.

De hvitkledde spillerne fra Tillerbyen åpnet oppgjøret best med et stort ballinnehav, og Mia Bjerkan var kun centimetere unna å tuppe ballen forbi keeper etter et flott gjennomspill seks minutter ut i omgangen.

Men to minutter senere scorte hjemmelaget på sin første mulighet. Et lavt innlegg fra venstre ble plukket opp av en Strindheim-angriper som rundet Tiller-keeper Marthe Jakobsen og satte ballen i mål fra skrått hold.

Rett etter avspark fikk Bjerkan en ny mulighet, men denne gang gikk skuddforsøket like utenfor mål.

Men igjen sviktet gjestene bakover i banen. Fire minutter etter 1-0-scoringen, ble et frispark fra 25 meter stusset i mål fra nært hold, og dermed var ledelsen doblet.

Brente sjanser

Tiller fortsatte å ha ballen mest utover i omgangen, men de største sjansene kom fra et skudd fra Synne Bye-Andersen som skjøt over mål fra 12 meter og en nesten-styring fra Victoria Sande Petersen på Kaisa Øien Aunes frispark.

Etter pause stormet Tiller i angrep, og stresset Strindheim til å gjøre feil. Dette ga også noen sjanser den andre veien, men både Jakobsen og forsvaret fikk ryddet unna de få gangene hjemmelaget kontret.

Tiller hadde to store sjanser i andre omgang; først ved Siri Berg-Johansen, som satte ballen i stolpen på et smart innlegg fra Sara Bye-Andersen, og deretter ved sistnevnte som skjøt over på halv volley på bakre stolpe.

Åtte minutter før full tid kontret Strindheim inn 3-0 etter en retur fra Jakobsen, og kampen var dermed punktert.

En duellrik fotballkamp mellom to gode lag endte i et hardt 3-0-tap for Tiller, som nå retter blikket mot Sokna tirsdag 15. mai.