14-åringene til topps

Postet av Marius L. Larsen den 6. Mai 2018

Tiller topper tabellen i både G14- og J14-klassen etter helgas resultater. Les en oppsummering av helgas hendelser her.

Hedda Stuedahl-Karlsen sendte J14 til topps på lørdag. Her fra forrige kamp mot Charlottenlund.


De blåkledde fra Tillerbyen har vært gjennom nok en tøff kamphelg i mange årsklasser, men det startet ikke fullt så bra på fredagskvelden.

Både G13 og G14 var i aksjon i sine 9er-serier, og selv om G14-3 ledet 4-1 over Nationalkameratene 2, glapp seieren mot slutten da de tapte 5-4.

G13-2s kamp mot Melhus 2 har i skrivende stund ikke fått bekreftet resultat.

Senere på fredagskvelden var G16-2 på tur til Åfjord for å møte klubbens andrelag, men her ble det ingen god tur hjem, ettersom våre gutter tapte knepent 4-3.

Bedre gikk det heller ikke da G19-1 tok imot Gimse på TOBB Arena. Blåtrøyene tok tidlig ledelsen i kampen, men lykken snudde brått, da Gimse tok over banespillet og vant til slutt 4-1.


Se bilder fra G19-kampen her.


Lystig lørdag

Lørdagen skulle derimot bli langt lystigere.

Det startet med J14-1s bortekamp mot forhåndsfavoritten Strindheim, og i en svært spennende 'toppkamp' var det Hedda Stuedahl-Karlsens scoring tidlig i andre omgang som sørget for en Tiller-blå 1-0-seier - og en foreløpig plass på toppen av tabellen.

Den første lørdagen i mai ble avsluttet på hjemmebane med G19-2s oppgjør mot sterke Ørland. Der var hjemmelaget best fra start til slutt og vant 4-1 på imponerende vis, og klatret dermed helt opp i ryggen på de øverste lagene på tabellen.


Supersøndag

Helga ble avsluttet med en strålende søndag.

G14-2 startet showet med en nervepirrende kamp mot Byåsen 2 på TOBB Arena, men kjøleelementene var funnet fram for å dempe heten. Blåtrøyene viste seg fra sin beste side og vant 3-2, og tok med dette over tabelltoppen i avdelingen.

Søndagen og helga ble avsluttet med stil på hjemmebane. J17-1 var vertskap for Remyra i 0. divisjon, og to tidlige mål fra Siri Oline Berg-Johansen satte standarden for oppgjøret. Tiller vant til slutt 7-0 etter en strålende andre omgang.


Se bilder fra J17-kampen her.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.