Før kampen: Tiller - Tynset

Postet av Marius L. Larsen den 21. Apr 2018

Tiller serieåpner i 3. divisjon kvinner søndag ettermiddag.


Tiller IL - Tynset IF
1. serierunde 3. divisjon kvinner
Søndag 22. april 2018 kl.14.00
TOBB Arena (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel fra yr.no:
10 grader og overskyet


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Tynset velkommen til TOBB Arena til seriepremieren i 3. divisjon denne søndagen, og det er to lag med helt forskjellige bakgrunner som skal i ilden.

Tiller kommer fra et fantastisk opprykk fra 4. divisjon i fjor, mens Tynset, som for få år siden kjempet om opprykk til 1. divisjon, rykket ned fra 2. divisjon og er en av forhåndsfavorittene til å gå rett opp igjen.

Blåtrøyene har vært gjennom en lang vinter med mange treningskamper og mot variert motstand. De tre siste treningskampene har vist en stor progresjon, da de først tapte 7-3 for KIL/Hemne etter å ha kollapset i sluttminuttene, før de hadde Orkanger på gaffelen, men måtte se seg slått knepent 3-1.


Flott ramme rundt kampen

I forrige treningskamp ble det en flott 3-0-seier over Gimse, der Tiller skapte svært store målsjanser gjennom hele kampen.

Tiller er ventet å stille en sterk kamptropp mot Tynset, til tross for at laget har noen spillere utilgjengelige av flere årsaker. Det er blant annet duket for Mia Bjerkans første offisielle seriekamp etter overgangen fra Nardo FK i vinter.

På søndag vil det bli en flott ramme rundt kampen med åpen kiosk og selvsagt gratis inngang. I tillegg er det speakertjeneste og innmarsj, der spillerne vil bli ledet inn av J2011, som også vil være ballhentere gjennom kampen.

Vi håper mange tar turen til TOBB Arena!


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.