Før NM-kampen (J16): Clausenengen - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 6. Apr 2018

De regjerende norgesmesterne gjester Clausenengen i J16-NM lørdag ettermiddag.

Et fantastisk bilde fra fjorårets NM. Denne gjengen er i full gang med en ny cupsesong!


Clausenengen FK - Tiller IL
J16 NM Telenor Cup kvalifisering
Lørdag 7. april 2018 kl.16.00
Kristiansund stadion (Kristiansund)


De blåkledde fra Tillerbyen tar turen sørvestover til Nordmøre denne lørdagen, der Clausenengen er neste hinder for et nytt avansement i J16-NM.

Tiller er regjerende mestere etter et fantastisk gull i Telenor Arena i fjor, og selv om laget i år har blitt yngre, har spillerne varslet at de skal gi alt for en reprise.

I forrige runde rett før påskeferien vant Tiller hele 8-4 over Oppdal i Abrahallen, der Tiller ledet komfortabelt før Oppdal yppet seg utover i kampen. Men blåtrøyene holdt unna og sikret en fortjent seier etter et hattrick av Thale Hinsverk, en dobbel hver fra Hege Snåsøy Hovdahl og Lise Finsrud samt en scoring av Synne Bye-Andersen.


To hjemmekamper - to seiere

Clausenengen og Tiller har aldri før møttes i NM-sammenheng, så dette blir et nytt og spennende bekjentskap for begge parter.

Laget fra Kristiansund startet ferden mot Telenor Arena allerede så tidlig som 31. januar, da de beseiret Åndalsnes 3-0 på hjemmebane i en førkvalifisering.

I forrige utslagsrunde slo de Hødd 4-1, også denne kampen ble spilt på hjemmebane.


Methi og Stuedahl i lett trening

Det føles kanskje lenge siden den markante novemberdagen i Oslo, men et nytt år betyr også nye muligheter.

Trenerteamet Geir Arne Kristiansen, Lars Marius Løkken og Lise Methi kan glede seg over at '02-/'03-spillerne fikk uvurderlig erfaring i fjor, og de er nå klare for flere spennende oppgjør i år.

Flere av spillerne gjør også progresjon etter en skadeplaget vinter. Det er svært gledelig å se at både Marie Methi og Louisa Stuedahl er tilbake i lett trening, og disse spillerne håper å spille en viktig brikke i det som forhåpentligvis blir en lang sesong.


Mediaavdelingen håper at foreldre eller andre supportere som tar turen sørvestover kan hjelpe til med oppdateringer underveis.


Vi ønsker laget lykke til!

Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.