- Vil avgjøre de neste årene

Postet av Marius L. Larsen den 11. Apr 2018

Styreleder Gro Merethe Nerland er ikke i tvil om hva årsmøtet i Tiller Idrettslag kan føre med seg, og maner nå fotballmedlemmene til å møte opp for å bruke sin stemmerett.

Fotballederen forteller om tre viktige vedtakssaker på torsdagens årsmøte i Tiller IL.


De blåkledde fra Tillerbyen opplever en stadig medvind på den grønne fotballbanen, men har fremdeles utfordringer utenfor.

Torsdag 12. april kl.19.00 på Tiller Videregående Skole er det årsmøte i Tiller Idrettslag, der fotballavdelinga v/styret har sendt inn tre forslag til vedtak etter nøye arbeid. Disse vil definere Tiller Fotballs framtid de nærmeste årene, mener Nerland.

- Det er svært viktige saker på bordet. To av dem handler om endelig å få satt i gang byggingen av ny kunstgressbane på Starrmyra, og vi behøver å starte med dette umiddelbart. Situasjonen på TOBB Arena og KVT kunstgress er prekær og slitsom, og skal vi fortsette fremgangen og samtidig ikke sette oss flere år tilbake i tid, er det å få banket gjennom låneopptak og ekstraavgift på dette årsmøtet uhyre viktig.


Ønsker at Tillerbyen blir Tiller

Den siste viktige saken omhandler samarbeidet mellom Tiller og Tillerbyen. Styret har jobbet svært lenge med å få klubbene til å bli enige en gang for alle, og etter møysommelig og langsiktig arbeid, har partene nådd en enighet.

Nå står det og faller på årsmøtet i Tiller IL.

- Det har vært veldig god progresjon i utvalgsmøtene, der både Tiller og Tillerbyen har vært representert, og de har stått på for å finne en endelig enighet som begge parter kan stå for. Nå ønsker vi en gang for alle at vi samles om én og samme klubb, og dette betyr ekstremt mye for Tiller Fotball, forklarer styrelederen.

- Vi jobber kontinuerlig med jentesiden, og resultatet for knallhardt arbeid har vært over all forventning. Nå kan vi gjøre det samme på guttesiden, men det krever samtidig en endelig enighet med Tillerbyen. Jeg håper vi alle er enige om å samles i Tiller IL for best mulig framtid.


Bruk din stemmerett

Styrelederen, som innstilles på gjenvalg sammen med styremedlemmene Torill Vonheim, Heidi Harsvik Alstad og Kent Aasen, er imponert over innsatsen til medlemmene i fotballgruppa, og håper på et godt oppmøte på årsmøtet.

Årsmøtet i 2016 var av det spesielle slaget, men da møtte det hele 95 personer opp i et trangt klasserom på Tonstad skole. Det viser at engasjementet for klubben er enorm, forteller Nerland, og kommer samtidig med en klar oppfordring:

- Vi håper medlemmene kommer på årsmøtet og bruker sin stemmerett.

Årsmøtet i Tiller Idrettslag går av stabelen torsdag 12. april kl.19.00 på Tiller Videregående Skole.

Vel møtt!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.