Fortsetter sterk dekning

Postet av Marius L. Larsen den 9. Apr 2018

Mediaavdelingen fortsetter med en sterk dekning av Tiller Fotball, og kommer samtidig med en redegjøring i forkant av 2018-sesongen.

Jubel for G04 i Abrahallen, en arena Tiller Media besøkte flere ganger i 2017.


De blåkledde fra Tillerbyen opplever en stadig vekst i kategorien "sterk" i både sosiale medier og på hjemmeside. Dette er hovedsaklig grunnet hyppige oppdateringer fra mange lags store prestasjoner, og det har alltid vært intensjonen å fortsette med slike oppdateringer.

Allikevel ber vi igjen om at trenere/lagledere eller andre tilstedeværende om å sende inn et bilde og et kort kampforløp (målscorere) fra en kamp som de ønsker skal komme ut i våre kanaler. Fra det sendes inn, vil det gå maksimalt 24 timer før det er ute på nett - det er en lovnad.

I 2018 er undertegnede stolt assistenttrener for kvinner A, samt spiller for herrer i 6. divisjon. Dermed er det naturlig at en stor andel av kamprapportene kommer fra de nevnte lagene, selv om det vil bli mange rapporter fra andre kamper også i 2018.

Dog mottar mediaansvarlig stadig spørsmål om hvorfor man ikke er til stede på flere kamper. Faktumet er at vi ikke kan være overalt samtidig, men ved hjelp fra dere, kan vi nå ut til svært mange.


Bildebruk og sosiale medier

Fra og med januar ønsket mediaavdelingen å forsterke "produktet Tiller Fotball" ved å innføre et vannmerke (linje) på samtlige bilder. Dette sikrer også eksklusiviteten, såkalte rettigheter, og det vil også fortsette gjennom vårsesongen før man tar en ny evaluering til sommeren.

Samtlige bilder som blir publisert vil bli lagret eksternt i sin fulle størrelse i omtrent en måned etter fotografering, og dersom noen ønsker bildet/-ene uten vannmerkene, så bes de ta kontakt med mediaansvarlig - det er bare å spørre, så sender vi!

Samtidig vet vi at Tiller-spillere blir utsatt for en viss eksponering ved vår store oppdateringsfrekvens. Så langt har vi ikke mottatt noen reservasjoner, men dersom du ønsker at ditt barn ikke skal bli tatt bilde av eller skrevet om, vennligst gi oss beskjed.


Endrede publiseringsmetoder

I tillegg er det gjort noen endringer på publisiteten.

Rett etter jul testet vi frekvensen på innlegg i sosiale medier, og det ble konkludert med at det er lettere å nå følgere ved de fleste sakene på enkelte medier enn andre. For eksempel vil du nå se flere bilder og videosnutter på Instagram kontra Facebook, mens på Twitter vil vi blant annet fortsette å oppdatere fra kamper vi er til stede på. Her kan mååååålene komme på rekke og rad, så sørg for at du skrur på varslene på din mobil!

Samtidig er det nytt fra april at bildealbum kun blir lastet opp på Facebook og ikke hjemmeside grunnet plassbesparelse. Det vil bli lenket til det aktuelle Facebook-albumet fra hjemmesiden.

Det var også lenge en tanke å opprette en egen YouTube-kanal, men foreløpig er dette prosjektet lagt til side.


I tillegg skal det sies at man holder på og ser på nye hjemmesideløsninger som forsterker vårt arbeid med å informere en stadig økende følgerskare. Dette er en prosess som kommer til å ta litt tid, og en eventuell avklaring på dette kommer tidligst til høstsesongen.


Vårt fokus er hovedsaklig i konkurranseklassene når det gjelder kamprapporter og bilder, men dersom ditt lag i yngre årsklasser ønsker at vi er til stede på en annen kamp, ikke nøl med å ta kontakt.


Mediaavdelingen ønsker samtlige lag i helblått lykke til i vårsesongen 2018!

Vi sees på TOBB Arena (eller en annen bane)!


Sportslig hilsen,

Marius Lundhaug Larsen
Avtroppende sekretær
Mediaansvarlig Tiller Idrettslag Fotball
www.tillerfotball.no
E-post: marius_whu@hotmail.com
Tlf: 97663093


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.