Muligheter for å gå i pluss

Postet av Marius L. Larsen den 18. Apr 2014

Nye hjemme- og bortedrakter er bestilt til lag i konkurranseklassene, det tenkes høyt om en ny kunstgressbane, og økonomien ser lovende ut. Les styremøtereferatet fra 9. april her.

Styremøte 9. april 2014

Tilstedeværende:
Lars Marius Løkken – styreleder
Alexander Sotberg – nestleder
Robert Sotberg – kasserer
Tore Kristiansen – sportslig leder
Marius L. Larsen – sekretær
Jon Gunnar Halgunset – medlem
Tor Ove Kvingedal – materialforvalter
Geir Øyvind Sjømæling – baneoppsettansvarlig

Sted: Kristen Videregående skole Trøndelag (KVT)
Tid: onsdag 9. april 2014 kl.19.00-21.00


Ny kunstgressbane?

I tillegg til at Tonstad kunstgress (TKS) blir skiftet kunstgressdekke, ser man også nødvendigheten for å se på mulighetene for en ny kunstgressbane, da en tenkt 7-erbane. Ønsker å snakke med grendalagene rundt omkring for investeringer, samt nye utbyggelser på Tiller. Dette vil også øke områdets verdi.


Nye drakter

Materialforvalter Kvingedal har bestilt nye drakter, både hjemme (blå) og borte (hvit), til lag fra 13-årsalderen og oppover. Håper å få disse før påskehelligdagene, hvis ikke så kommer de rett etter påske. Man ser også på mulighetene enten for å få fjernet DNB-logoen på de nåværende draktene (yngres), eller klistre på en eventuell ny sponsor over.


Klubbkontoret

Materialforvalter meldte at det er fullstendig kaos klubbkontoret på Rosten Skole. Det er mange poser med gamle dokumenter og andre ting som må ut. Samtidig er det et ønske om at pokalene som ligger og støver ned skal inn i det nye klubbhuset på TKS.


Treningstider

Baneoppsettansvarlig Sjømæling meldte at det er en stor utfordring på onsdager med tanke på at barnefotball skal avvikles annenhver onsdag fra og med 30. april. Alt av ønsker går ikke opp på grunn av manglende banekapasitet.

A-laget har egen avtale med Sjetne om bruk av banetid på deres dager på TKS, og frigjør dermed plass på våre dager.

Mange lagledere/trenere krever å få se sportsplan – Larsen publiserer denne på den nye nettsideløsningen etter påske.

Samtlige rundt bordet ga også skryt til Sjømæling som tok på seg denne utakknemlige oppgaven.


Klubbhus

Styreleder Løkken fortalte at grunnen hvor vollen ved kiosken på TKS er fjernet, er for dårlig til å sette opp det nye klubbhuset. Noen kommer og ser på grunnen, og det er høyst sannsynlig at det må graves en meter ned i bakken for å fylle på med pukk før klubbhuset kan komme.


Dugnader

Styreleder meldte at vi har mistet vaske- og ryddedugnaden på Lerkendal Stadion. Det er enighet om at det må fås tak i flere klubbdugnader samt revurdere de man har, som f.eks. toalettpapirsalg.


Budsjett

Kasserer R. Sotberg må ha oversikten over vintertreningene fra både Tempe kunstgress og KVT-hallen – Kristiansen sender oversikten til kasserer – faktura må sendes ut til lagene så fort som mulig.

I år kommer vintertreningsavgiften separat med sesongavgiften. Fra 2015 vil disse komme på samme faktura (fordelt på to avdrag).

Kasserer melder også at med såpass mange spillere og stort aktivitetsnivå i klubben, har vi store muligheter for å gå i pluss.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.