Garstad vender tilbake

Postet av Marius L. Larsen den 18. Apr 2014

Fjorårets A-lagsspiller Marius Bondø Garstad er tilbake i helblått.
De blåkledde fra Tillerbyen har fått en kraftig forsterkning kun to uker før seriestart mot Sjetne i 5. divisjon avdeling 3, og det er tidligere Tiller-spiller Garstad som har bestemt seg å spille i den blå drakten igjen.

29-åringen fra Kattem har vært i Tiller siden tidlig junioralder og spilte senest 3. divisjonsfotball for fjorårets A-lag i oktober. I vinter har han både trent med og spilt treningskamper for den nye klubben Rødde, men småbarnsfaren Garstad velger nå å prioritere familie og jobb fremfor treninger på Melhus fem dager i uken.


- Har noe spennende på gang

Forsvarsspilleren blir dermed igjen å finne på Tonstad kunstgress i 2014 og med Tiller IL-logo på brystet, etter å ha ytret ønske om å få spille for A-lagstrenerne Marius L. Larsen og Christer Mathissen.

- Jeg har hatt mange fine år med gjengen som nå er på Gruva kunstgress, og det var ikke en lett avgjørelse å ta til å begynne med. Men etter hvert forsto jeg at årets kabal ikke kom til å gå opp med mye fotball og mindre familietid, og opplegget i Tiller med treninger to-tre dager i uken passer meg ypperlig, forteller nyervervelsen før han utdyper:

- Samtidig er jeg et konkurransemenneske, og jeg vil fremdeles gjøre alt i min makt for å vinne fotballkamper. Larsen og Mathissen oser av glød og entusiasme, og årets A-lag i Tiller har noe spennende på gang med utrolig mange gode fotballspillere som ønsker å spille for klubben, så dette blir en herlig utfordring som jeg gleder meg enormt til!

- Jeg ønsker også gutta jeg har forlatt masse lykke til. De har et bra lag på gang - nyt fotballen!


Bekrefter ambisjonen

Garstad føyer seg inn i rekken av nye spillere til A-laget, som nå har en stall på 34 spillere fordelt på lagene i henholdsvis 5.- og 6. divisjon, der kjente navn som Julian Karlgård, Kevin Karlsen og Tormod Østerås har kommet tilbake til Tonstad kunstgress og Tiller.

Hovedtrener Larsen er selvsagt strålende fornøyd med sin nye, rutinerte spiller.

- Garstad er ikke bare en særdeles god fotballspiller med utrolig mye erfaring, men også et fantastisk menneske som kommer til å gli rett inn i vår herlige stall. Det er også en fordel at han kjenner mange fra før, men Garstad blir kjent med alle sammen fortere enn vi aner.

- Jeg tror også dette bekrefter vår ambisjon om å kjempe i toppen i årets sesong. Vi har nå en god bredde i stallen som utfyller hverandre til det maksimale, og Garstad kommer nok ikke tilbake til Tillerbyen for å hvile seg. Jeg kjenner ham såpass godt at jeg vet at han vil yte 110 % for det beste for seg selv og laget, sier Larsen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.