Lokale avdelinger i 6. divisjon

Postet av Marius L. Larsen den 31. Jan 2018

Tiller sa nei til en overtidsplass i 5. divisjon. Les begrunnelsen og se avdelingsoppsettet i 6. divisjon her.

Denne gjengen ønsker å nå toppen også i 2018.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk tidligere denne uken et tilbud fra Trøndelag fotballkrets om å ta en ledig plass i 5. divisjon, etter at opprykket fra fjorårets 6. divisjon ble avgjort i møtelokaler i Oslo ettersom en ikke-sportslig kvalifisert motstander fikk medhold i sin ankesak.

Men den ledige plassen var i avdeling 1, som består utelukkende av lag fra Nord-Trøndelag, og det var ikke aktuelt for Tiller å overta den ledige plassen, ifølge trener Erik Pedersen.

- Vi loddet stemningen i spillergruppa umiddelbart etter at vi fikk beskjed fra kretsen, men å reise alt fra 40 minutter til tre timer til hver bortekamp og attpåtil på helg, var det ikke stemning for. Vi trener sent på kveld og bruker nok tid på dugnader allerede, så jeg har full forståelse for valget.

- Desto morsommere skal det bli i årets 6. divisjon med mange lokale motstandere, og det gleder vi oss virkelig til, forteller hovedtreneren.


Her er motstanderne

Tiller stiller dermed to lag i årets 6. divisjon, og det er spennende lag blåtrøyene skal opp mot i løpet av 2018-sesongen.

I den ene avdelingen finner vi utelukkende lag fra Trondheim, deriblant kjentfolk fra Utleira og Bratsberg samt en frisk nykommer i Flerkulturelt.

I den andre avdelingen er det flere lag fra Gauldalsområdet, samt en bortekamp mot Oppdal.


Avdeling 5:
Freidig
Flerkulturelt
Jonsvatnet 2
Utleira 2
Tiller
Bratsberg
Leinstrand
Byneset 2
Kvik 2
Trygg/Lade 2


Avdeling 7:
Gimse 2
Melhus 2
Leik 2
Buvik 2/Skaun
Gauldal
Oppdal
Klæbu
Utleira
Tiller 2
Sverresborg 3


Terminlistene er ventet å komme innen kort tid.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.