Gullhelg 2

Postet av Marius L. Larsen den 16. Jan 2018

Tiller til topps i J17-klassen i Fjernvarmecupen.

Vinnerlaget i J17-klassen. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen var klare både på og utenfor banen i den andre helga av Fjernvarmecupen, der tre konkurranseklasser skulle kjempe om de største pokalene, samtidig som G10 var i aksjon med mange påmeldte lag.

I G14-klassen ble det svært mange tøffe oppgjør, ettersom fjorårssuksessen med både A- og B-sluttspill ble videreført i år.

I B-finalen fikk våre gutter på Tiller 4 det tøft mot Utleira, som vant 5-0 i KVT-hallen.

I samme hall gikk også A-finalen av stabelen, der Sverresborg slo Frei fra Kristiansund 3-1. I bronsefinalen ble det et rent Tiller-oppgjør, der Tiller 1 slo Tiller 2 knepent 3-2.


Ranheim og Tiller seiret

Det skulle heller ikke mangle på spenning i Kotenghallen, der G16 og J17 skulle gjøre opp om finaleplassene.

G16-finalen ble spilt mellom Heimdal og Ranheim, som slo ut henholdsvis Tiller og Charlottenlund i semifinalen, og her fulgte lagene hverandre helt til siste sekund. Der var det Ranheim som tok det lengste strået i en svært spennende 3-2-seier.

Helgas siste kamp var J17-finalen mellom Tynset og Tiller 3, og etter jevne åpningsminutter, sprakk smultringen for rødtrøyene fra nord-Østerdal. Tillers Vilde Winge Kristiansen ble finalens beste spiller etter å ha scoret alle målene i 3-0-seieren, og dermed kunne blåtrøyene juble for årets første gullpokal.


Se alle resultater her.


Vi gleder oss allerede til kommende og siste cuphelg!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.