Full rulle i første helg

Postet av Marius L. Larsen den 8. Jan 2018

Første helg av Fjernvarmecupen 2018 ble gjennomført med stil.

'04-gutta kom langt i G15-klassen. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen sto klare til å ta imot lag, dommere og publikum i tre haller denne helga, og årets utgave av Fjernvarmecupen startet med J19-oppgjøret Utleira J17-2 - Sverresborg 1 i KVT-hallen.

Senere på ettermiddagen ble det også sparket i gang i Kotenghallen, mens Rostenhallen ble tatt i bruk av de aller yngste hele lørdag og søndag, der de spilte 3 mot 3 med vant rundt banen.

Dette ble nok en gang en stor suksess, og søndagen i KVT-hallen og Kotenghallen ble brukt til sluttspill i de fire konkurranseklassene.

KVT-hallen var ferdig først med J19- og G19-klassen, der Trondheims-Ørn slo Utleira 2-0 i J19-finalen. Vinnerlaget var for øvrig det laget Tiller tapte knepent 1-0 for i kvartfinalen.

I G19-finalen var det liten tvil om hvem som skulle vinne da Tillerbyen 1 møtte Tillerbyen 3, der førstnevnte var sterkest i en svært jevn finale og vant 2-0.

De tre Tiller-lagene som avanserte til sluttspillet i G19-klassen ble slått ut i åttedelsfinalen.

I Kotenghallen skulle 15-åringene avgjøre sine finaler. For jentene var det Strindheim som kunne juble over førsteplassen etter å ha slått Charlottenlund 3-0 i finalen.

Charlottenlund kunne også være fornøyd med nok en sølvpokal, da de spilte finale mot Trygg/Lade i G15-klassen som den siste kampen denne helga. Der var Lade-gutta sterkest og vant 5-0.

Tiller kapret en fin-fin 4. plass i J15-klassen, mens det sa stopp i kvartfinalen for gutta.


Få med deg også:
Alle resultater fra helg 1
Bilder fra helg 1


Vi gleder oss til en ny cuphelg!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.