Julekalender 22. desember

Postet av Marius L. Larsen den 22. Des 2017

Vi åpner den tredje siste luken i årets julekalender, og der finner vi et spesielt skudd.

Alle foto: Marius L. Larsen.


Luke 22 - "22 spillere måpte etter Kaisa-suser"


Datoen er onsdag 30. august. Skoleåret har så vidt startet, Champions League likeså. Men det er på TOBB Arena det skjer - selvfølgelig. Man var vitne til en soleklar kandidat til årets mål.

J17-2 tok imot sterke Nardo i seriepremieren i 1. divisjon høst, og gjett om blåtrøyene skulle få en pangstart på denne delen av sesongen.

Tiller ga seg ikke før det sto hele 4-0 i målprotokollen i en kamp der scoringene måtte ta sin ære av overskriftene, og vi skal nå tilbake til det 57. spilleminutt.

Hjemmelaget leder fornøyd 2-0, men det skulle bli mer komfortabelt. Kaptein Kaisa Øien Aune hadde falkeblikket på, skuddfoten ladet og et åpent sikte da hun mottok ballen rett over midten, rett innenfor Nardos banehalvdel.

Få sekunder senere skulle de 40 tilskuerne og 22 spillerne stå å måpe av både sjokk og glede. Kaisa bare hamret til fra 45 meter, og ballen fikk en herlig dupp og gikk rett i mål!


Dessverre har vi ingen bilder eller andre medieklipp som viser denne historiske hendelsen, men vi er i hvert fall sikre på en ting: vi måper fremdeles!


Les kamprapporten fra oppgjøret her.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.