Julekalender 20. desember

Postet av Marius L. Larsen den 20. Des 2017

Vi åpner den femte siste luken i årets julekalender.

Alle foto: Marius L. Larsen.


Luke 20 - "Med 20 i stil"


De blåkledde fra Tillerbyen spiller ofte angrepsvillig og artig fotball, og det viste våre 13-åringer gjennom hele sesongen 2017, vår som høst.

Etter å ha vunnet sin avdeling i vårsesongen, skulle J13 ta opp kampen med øvrige lag i en spisset høstsesong i 7er 1. divisjon avdeling 2. Selv om det ble hele 67 scorede mål på kun sju kamper, havnet de hårfint bak avdelingsvinner Strindheim, som mobiliserte da det gjaldt som mest og slo Tiller mot slutten.

Allikevel kan J13 se tilbake på en helt vill sesong både på og utenfor banen, deriblant fra en regntung uavgjortkamp mot Heimdal og med en stor 22-1-seier over Varden Meråker.

Året deres ble avsluttet med en imponerende sølvpokal i J14-klassen i Flatås Julecup.


Gutta i vinden

De jevnaldrende guttene ville ikke være noe dårligere.

Med sine fire lag på forskjellige nivå, ble det mange kamper som ble utkjempet gjennom høsten, og ikke minst ble det også her svært mange nettkjenninger.

G13-1 ble det mestscorende laget i 9er 1. divisjon avdeling 1, og da de sendte Kattem ned fra tronen etter en knallsterk 4-3-seier i siste høstkamp, havnet laget til slutt på en 3. plass i høstsesongen.

Deres siste kamp ble et knepent finaletap for Melhus i OBOS Cup.

G13-2 fikk en tung start på høsten, men så smalt det inn seier etter seier utover mørketiden, deriblant en herlig 5-1-seier over Buvik på TOBB Arena. Laget endte på 5. plass i 9er 2. divisjon avdeling 7.

G13-3 avsluttet høstsesongen med en målrik 17-6-seier over Trond, og dette førte laget helt oppe på en 3. plass på tabellen, få poeng unna avdelingsseieren.

G13-4 ble kronet avdelingsmestere flere runder før slutt, og dette betydde at laget skulle spille om kretsmesterskapet i november. Mot Kattem i Abrahallen ble all nerver og tvil lagt til side, for Tiller vant 2-0 og ble stolte kretsmestere.

Om ikke det var nok, så ble det blå seier i G13-klassen i Flatås Julecup som en verdig og svært fortjent avslutning på et heidundrende fotballår.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.