Trippel gull

Postet av Marius L. Larsen den 11. Des 2017

Tiller kapret tre gullpokaler og én bronse i helgas cuper.

Søndagens blideste gjeng. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen har så aldeles ikke tatt juleferie ennå, og det vistes kraftig i to forskjellige haller denne helga.

J12 stilte i J13-klassen i Buvik Cup i Skaunhallen, og her var det ikke snakk om å legge seg bakpå. Etter å ha gått ubeseiret gjennom gruppespillet og tatt gruppeseieren på lørdag, var de klare for semifinale dagen etter.

Der møtte de Nidelv, men blåtrøyene viste ingen nåde og vant til slutt 2-0.

Kunne de ta skalpen i finalen også?

Gjett om!

Mot vertslaget Buvik var det absolutt ingen tvil. Tiller kjørte på fra start til slutt og vant hele 3-0 mot de ett år eldre motstanderne, og dermed ble gullpokalen med hjem til Tiller.


Tre av fire plasser

I Flatås Julecup skulle det også bli en lang, men fabelaktig søndag.

Den fjerde helga av den populære futsalturneringen ble sparket i gang av våre 13-årige gutter, som opplevde å ha samtlige lag videre til sluttspillet på søndag.

G13-lagene gikk offensivt ut i utslagsrundene, og det endte med at alle tre lagene avanserte helt til semifinale. Der vant Tiller 2 knepent 1-0 over Tiller 3, mens Tiller 1 tapte hårfint 3-2 for Utleira.

I den helblå bronsefinalen vant Tiller 1 2-1 over Tiller 3, og det ble like spennende i Tiller 2s finale mot Utleira. Oransjtrøyene tok ledelsen 1-0, men så svarte Tiller nesten umiddelbart på et selvmål etter et hjørnespark. Etter å ha presset Utleira i store deler av kampen, falt avgjørelsen ett minutt før slutt. Marius Sivertsen Broholm valgte å gjøre alt selv da han driblet bort tre motspillere før han hamret ballen i mål fra kloss hold.

Dermed ble det gull, bronse og fjerdeplass for G13.


Den 17. gullpokalen

Samme gruppespillscenario ble også realiteten hos de tre J17-lagene, da alle avanserte til søndagens sluttspill.

I åttedelsfinalen tapte Tiller 3 1-0 for Utleira, mens Tiller 2 røk ut med samme sifre i kvartfinalen for Oppdal. Dermed var det Tiller 1 igjen. I kvartfinalen og semifinalen beseiret de henholdsvis Utleira 2 og Utleira 1 med sifrene 2-0, og det skulle bli minst like tøft i finalen mot Oppdal.

Tiller bombaderte Oppdals keeper med både stolpetreff og skudd like utenfor, mens Oppdal var farlige på brudd og overganger. Kort tid før slutt smalt det i nettmaskene fra krigerske Siri Berg-Johansen, og da Synne Bye-Andersen økte ledelsen til 2- og 3-0, var det ingen vei tilbake.

Tiller vant gullpokalen i J17-klassen - den 17. i årets sesong for jentene født i '02 og '03.


Vi gratulerer samtlige av våre lag med fantastiske prestasjoner!


PS! I tillegg ble den andre gruppespillkampen i kvalifiseringen til neste års G16 0. divisjon spilt søndag kveld, men oppgjøret mot Charlottenlund har ikke kommet med resultat på fotball.no da dette skrives natt til mandag. Vi har heller ikke lyktes i å få tak i noen som kunne gi oss resultatet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.