Julekalender 2. desember

Postet av Marius L. Larsen den 2. Des 2017

Vi åpner luke nummer to i vår historiske julekalender.

Alle foto: Marius L. Larsen.


Luke 2 - "To store prosjekter"


Tiller Idrettslag Fotball har gjennom hele 2017 jobbet med mange forskjellige prosjekter. Flere er realisert, mens noen har tatt lengre tid.

Det er to svære prosjekter som de fleste kjenner til. Det ene er fotballhuset på TOBB Arena, og det andre er fremgangen på en mulig kunstgressbane på Starrmyra.

Fotballhuset på TOBB Arena har kommet på plass ved hjelp av noe oppsparte midler, men mest grunnet et fantastisk dugnadsarbeid av en håndfull ildsjeler. Kioskdelen ble ferdig til høstsesongen, og den ble tatt i bruk til stor glede de mange tilskuerne som har sett både kamper og treninger på vår hjemmebane.

Det har blitt bygd en stor platting foran ene inngangen, og våre frivillige er i full sving med garderobene lenger inne i huset. Men selv om progresjonen er god, er det fremdeles et godt stykke med arbeid som gjenstår før man ta i bruk hele huset.

I tospann med Tiller Fotballs aller første hjem, har det blitt jobbet utrettelig med en mulig kunstgressbane på Starrmyra. I september kom gladnyheten om at Tiller mottar et millionbeløp etter et vedtak fra bystyret i Trondheim, og dermed var man plutselig ett skritt nærmere grønt dekke på Starrmyra.

Det som mangler vedrørende realisering av banen, er at andelssalget skyter fart, som igjen gir lånegaranti for å stikke den berømte spaden i jorda.


Klubben vil fortsette å jobbe med realisering av de to største prosjektene i nyere tid, men det er behov for flere hender. Brenner du for at flere av våre unge spillere skal få bedre treningsvilkår? Kjenner du noen som kan hjelpe oss med midler eller sikre oss gode avtaler?

Ta gjerne kontakt med oss på fotball@tiller.idrett.no.


Forza Tiller!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.