G19: Tiller 2 - 4 Namsos

Postet av Marius L. Larsen den 28. Nov 2017

ABRAHALLEN (SVEBERG): Tiller leverte en solid andre omgang mot Namsos mandag kveld, men det holdt ikke helt inn.

Etter et år uten G19-fotball, skal Tiller spille 1. divisjon i 2018. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde et par farlige dødballer i åpningsminuttene, men så var det laget fra Namdalen som tok over banespillet.

Etter 16 minutter gikk de fortjent opp i ledelsen på et hjørnespark som ble stanget i mål, og ti minutter senere var ledelsen doblet på et lavt innlegg fra høyre som ble styrt i mål fra kloss hold.

Blåtrøyene var kanskje heldige som ikke lå under med flere mål halvveis, men det var et helt annet Tiller-lag publikum fikk se etter pause.

Aggressive spillere sprang mer, gikk i duellene og fikk til mer angrepsspill, og det var bare snakk om sekunder etter avspark at Emil Offerdal Johansen var i duell med keeper og svært nære ved å sette inn 1-2.

Men Tiller skulle få juble etter 60 minutter. Andreas Fredagsvik Tran klinket til på et frispark fra skrått hold, og ballen snek i nærmeste hjørne, via stolpen og i mål til 1-2.

Kortvarig utligning

Og nå var blåtrøyene i hundre.

Seks minutter senere ble det enorm jubel i Abrahallen da Offerdal Johansen satte returen fra keeper i mål fra kloss hold etter et strålende forarbeid fra Fredagsvik Tran, og dermed sto det 2-2 og fordel Tiller.

Dessverre gikk det bare to og et halvt minutt før Namsos tok tilbake ledelsen. Et frispark dalte ned i feltet, og etter noe klabb og babb pirket de inn 2-3.

To minutter senere økte de ledelsen til 2-4 på et langskudd som snek seg i lengste hjørne.

Tiller hadde enorme sjanser i sluttminuttene ved både Offerdal Johansen og Fredagsvik Tran, men ingen av forsøkene alene med keeper ville innenfor stengene.

Kampen ebbet ut i et 2-4-tap for de blå, som dermed blir å finne i 1. divisjon til våren.

G19: Tiller IL 2 (0) - (2) 4 Namsos IL