Ny pokalfangst

Postet av Marius L. Larsen den 19. Nov 2017

HEIMDALSHALLEN / KOTENGHALLEN (VESTRE ROSTEN): Solide resultater i både Heimdal Indoor og Flatås Julecup.

Sølv for G15 i Heimdal Indoor. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen fortsetter å gjøre seg bemerket i den trønderske futsalverdenen, og denne helga var bare en ny bekreftelse på det.

I Heimdal Indoor stilte Tiller med to kvinnelag og tre G15-lag, men det gikk ikke helt veien for førstnevnte. Begge lagene røk noe overraskende ut i gruppespillet, der Tiller 1 var bare målforskjell unna å avansere til sluttspillet på søndag.

Søndagen skulle uansett fylles med samtlige tre G15-lag, der to av dem møttes i kvartfinalen. Der var Tiller 1 sterkest, og det var også kun dette laget som havnet i en semifinale. De knuste Nationalkameratene 4-0 i kampen om en finaleplass, men det skulle gå litt tråere i jakten på gull.

Mot Heimdal var det vertsklubben som var det førende laget, og Tiller slet med å komme opp på sitt vante nivå. Blåtrøyene tapte 3-0, men kunne allikevel glede seg over en svært sterk sølvpokal!


Bronse i Flatås Julecup

I tillegg var det første helg av totalt fem i Flatås Julecup denne helga, der våre jenter i 13-årsalderen stilte med to solide lag i jakten på suksess.

Begge lagene gikk videre til sluttspillet på søndag, men da de skulle ironisk nok møte hverandre i kvartfinalen, gikk bare ett videre til semifinale.

Der tapte Tiller knepent for Strindheim, men det skulle gå bedre i bronsefinalen. I oppgjøret mot Charlottenlund tok Tiller ut det siste de hadde og vant 1-0.


Vi gratulerer G15 med sølv og J13 med bronse!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.