- Minner for livet

Postet av Marius L. Larsen den 18. Nov 2017

TELENOR ARENA (OSLO): Tiller vant kampen både på banen og banketten. Les en historisk bankettrapport her.

Bankettvinnerne. Alle foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen gjorde jobben og vel så det i finalemøtet med Stabæk fredag ettermiddag. Mål fra Tiril Olsen og Emilie Marie Joramo sørget for at Tiller vant 2-1 rett før andre ekstraomgang var over.

Etter kampen og premieutdeling vanket det en offisiell bankett for spillere, støtteapparat og styremedlemmer lengre oppe i etasjene i Telenor Arena.

Der ble de møtt av samme personer i Stabæk Fotball samt kommersiell direktør i Norges Fotballforbund Erik Loe og samarbeidspartner Telenor.

Loe tok ordet først ved å ønske alle velkomne, og begynte med å fortelle hvor spennende finalen var. Tiller fikk rikelige med gratulasjoner for en fantastisk innsats og norgesmesterskap.

Etter å ha hivet i seg en velfortjent matbit, den nye norske tradisjonsmaten fredagstaco, tok både Loe og Telenor-sjefen ordet.

Banens beste spiller skulle kåres, og det ble vår egen Andrea Sivertsen Broholm. Hun mottok en smarttelefon fra Samsung som premie.

Deretter holdt Stabæk Fotballs leder et innlegg, der han blant annet fremhevet Tillers Marita Olsen som en markant spiller under finalen, før Tillers nestleder Trond Espen Aalberg tok ordet på vegne av klubben. Han mottok først en offisiell finaleplakett før han sa blant annet følgende til våre spillere og trenere, vel rørt i blikket:

- Dagen i dag er en merkedag i Tiller Idrettslags historie. Det dere har gjort over så mange år og toppet seg med et norgesmesterskap i dag, er vanskelig å sette ord på. Vi er bare en liten breddeklubb i en slik sammenheng, og det å ha slike sterke ressurser som trenerteamet Geir Arne Kristiansen, Lars Marius Løkken og Lise Methi er avgjørende for å bringe oss framover. For seks år siden ble jentene og guttene likestilt i klubben, og det høster vi frukter av i dag. Takk for en fantastisk finale - dette har gitt minner for livet. Gratulerer med dagen, alle sammen.

Etter desserten var spist opp, ble det bildetaking av pent kledde norgesmestere som en avslutning på banketten. Styremedlemmene måtte til Gardermoen for å rekke flyet, mens spillere, trenere og foreldre gikk videre til en felles samling i Oslo.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.