- For få frivillige

Postet av Marius L. Larsen den 3. Nov 2017

Stort Tiller-oppslag i dagens utgave av Adresseavisen. Les en liten smakebit her.

Fra et av styremøtene tidligere i år. Foto: Marthe Hårstad (Adresseavisen).


De blåkledde fra Tillerbyen er å finne i hele tre sider i dagens utgave av Adresseavisen, der det skrives om den svært viktige frivilligheten.

Der sier blant annet kasserer Heidi Harsvik Alstad:

- Vi brukte åtte-ni måneder på å få kontroll på økonomien. Det handlet om å få inn penger, se på rutinene for fakturering og oppdatere medlemsregisteret. Fotballavdelingen er jo som en liten bedrift. Det er vanskelig å få tak i folk. De sier at de ikke har tid og kompetanse. Jeg tror vi må få inn flere personer som deler på oppgavene i styrene. Vi er for få, og det er ofte de samme som stiller opp på alt. De samme personene er trenere og de stiller på dugnader, sier Alstad.

Sportslig leder Tore Kristiansen meddeler følgende:

- Jeg går ut av styret ved neste mulighet, men jeg er veldig fornøyd med situasjonen i klubben nå. Vi klarte å rydde opp i økonomien. Jeg ser at Tiller IL er stort, vi har et bra idrettsanlegg, og snart kan jeg ta en kaffe på klubbhuset som endelig bygges. Ildsjelene er en suksessfaktor. De som tar på seg laglederverv og vil bidra selv om de ikke er aktive i idretten, forteller Kristiansen.


Les hele saken på nett her (krever innlogging).


Tekst og bilde er brukt med tillatelse fra artikkelforfatter.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.