- Det viktigste er å se alle

Postet av Marius L. Larsen den 2. Nov 2017

Stort intervju med Tiller-trener Geir Arne Kristiansen på fotball.no.

Geir Arne Kristiansen i aksjon på treningsfeltet. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen nærmer seg et endelig punktum for utendørssesongen 2017, men fremdeles er det noen spennende kamper igjen.

J15-trener Geir Arne Kristiansen, som har vært Tiller-trener i en årrekke, har blitt intervjuet av Norges Fotballforbund om hvordan det er å være trener for en gruppe individer som har forskjellige utgangspunkt.

- Tilstedeværelse. Det å se alle, skape trygghet, ha glimt i øyet og motivere. Jeg har vært trener siden jeg var 17 år. Å være fotballtrener gir energipåfyll og inspirasjon i en hektisk hverdag. Et ønske om å få til noe og lykkes som trener er også en motivasjon. At man kan påvirke noe og bli kjent med barn og ungdom, forteller Kristiansen.

- Jeg jobber med å tilrettelegge for alle spillere, uavhengig av nivå og ferdigheter. Det handler om å gi alle positive opplevelser basert på sitt utgangspunkt. Det viktigste er å se alle og skape en gruppe man føler man er trygg i. Hvis du gir et klapp på skuldra til alle, da får du spillere som føler tillit. Det er noe de kan ta med resten av hverdagen også. Den positiviteten fotball gir kan være viktig, mener han. 


Les hele intervjuet på fotball.no her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.