Postet av Marius L. Larsen den 18. Okt 2017

TOBB ARENA (TILLER): Herrer-2 er klare for semifinale i kretsmesterskapet i 6. divisjon!

Gutta jubler over semifinaleplass. Fra venstre: Geir Øyvind Sjømæling, Erik Pedersen, Marius Bondø Garstad, Torkel Wahl-Olsen, Fredrik Schevig.

De blåkledde fra Tillerbyen visste hva som lå i potten etter endt sesong i 6. divisjon avdeling 4, som ble kronet med avdelingsseier og opprykk; nemlig kamp(er) om kretsmesterskapet.

Charlottenlund 2, vinner av avdeling 5, sto for tur denne onsdagen, og vinneren ville avansere til en storstilt semifinale.

Men det startet så dårlig, fryktelig dårlig. Midtstopper Torkel Wahl-Olsen trodde han fremdeles så på kakebordet fra arbeidsdagen da han slapp gjennom gjestenes venstreving på en svært enkel måte, som deretter la perfekt inn til en grå- og rødkledd spiller fra kloss hold - og plutselig sto det 0-1 i målprotokollen, etter bare tre minutter.

Utligning to ganger

Mulig denne kampen hadde for tidlig kampstart, for hjemmelaget var ikke til å kjenne igjen i åpningsminuttene. Mange feil og slurv som en sløv skoleelev i grå hettegenser ville ha vært stolt av, men allikevel var det håp i henganes snøre.

Etter et kvarter gjorde Marius Torset alt selv på venstresiden og hamret inn 1-1, via lengste stolpe, fra svært skrått hold, men det tok ikke mange minutter før Charlottenlund 2 tok tilbake ledelsen på et strålende langskudd fra 22 meter.

Tiller måtte opp i ringa, og da Fredrik Almli satte inn 2-2 på keepers retur etter et nytt raid og derav skudd fra Marius Torset, våknet vertene mer og mer.

Både Almli og ganske så overraskende Marius Bondø Garstad hadde to massive muligheter før pause, men ingen av dem hadde justert verken koordinasjon eller konsentrasjon, for skuddforsøkene endte henholdsvis midt på keeper og like utenfor.

Kapteinen ledet skipet

Men blåtrøyene satte virkelig standarden i andre omgang.

Det hadde ikke gått mer enn fem minutter fra sidebytte da Tom Pedersen leverte en strålende 60-meterspasning rett i bakrom til kaptein Morten Torset, og høyrevingen hadde heldigvis lagt igjen nykkene om chip, ditt og datt da han bare sendte ballen avgårde i lengste kryss fra skrått hold, og dermed 3-2 til Tiller 2.

Resten av omgangen ble en kaotisk affære begge veier. Tiller 2 jaktet på ivrige kontringer slik en jeger uten rype ville ha gjort, mens Charlottenlund 2 hadde ballen mest. Tiller 2 pådro seg en real løvhaug av frispark, men de holdt unna.

Kampen ebbet ut i en sterk 3-2-seier, som da fører til at våre gutter skal møte Flatanger på bortebane i semifinalen i kretsmesterskapet. Kampen er berammet førstkommende søndag (22. oktober) kl.14.00.