J15: Strindheim 2 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 15. Okt 2017

RUTA ARENA (LEANGEN): J15 er i finalen i OBOS Cup etter å ha beseiret Strindheim søndag kveld.


Glade Tiller-spillere. Nå venter finale i OBOS Cup. Foto: Marius L. Larsen.


Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen var klare til å ta fatt på en ny spennende kamp på høstferiens siste dag, og det var gjestene fra sørsida som tok tak i kampen innledningsvis.

Etter seks minutter var Victoria Løkken kun centimetere unna å styre inn 1-0 fra kloss hold på Vilde Winge Kristiansens hjørnespark, men så kom hjemmelaget bedre med.

Blåtrøyene hadde flere farlige hjørnespark som holdt på å bli skummel, men ellers hadde Tiller-keeper Matilde Bolghaug lite å gjøre.

Både Vilde Winge Kristiansen og Lise Finsrud hadde gode muligheter til å skape farligheter, men det ble med bare nesten helt til det 26. spilleminutt. En svært livlig Finsrud fant Marie Methi i feltet, og fra ti meter hamret hun inn 1-0 for Tiller.


Kaotiske, men målrike minutter

Resultatet sto seg til pause, og rett etter sidebytte måtte Bolghaug ut i full strekk da hun på mesterlig vis reddet et hardt skudd i lengste hjørne, men så oppsto det få minutter med en målrik kaostilstand.

Etter 54 minutter doblet Finsrud ledelsen til 2-0 med et knallhardt skudd fra tolv meter rett i lengste hjørne, men to minutter senere reduserte Strindheim til 1-2 alene med Bolghaug.

Tiller stormet i angrep etter avspark, og det gikk ikke mange sekunder før Finsrud var frempå igjen med et lignende skudd - og dermed 3-1.

Før timen var spilt økte Methi ledelsen ytterligere, da hun gjorde alt selv ved å tråkle seg gjennom gjestenes forsvarsmur og satte ballen iskaldt til side for keeper og i mål, men Strindheim ga seg ikke uten kamp.

De reduserte til 2-4 kort tid etterpå, men det var Tiller som var nærmere 5-2 enn hjemmelaget var ny redusering; Winge Kristiansen skjøt midt på keeper fra kloss hold og Line Gunnesmæl traff stolpen.


Men flere mål ble det ikke, og Tiller kunne juble over en finaleplass i OBOS Cup. Der møter de Kattem/Sjetne i Abrahallen, og det er ventet at finalen spilles i løpet av den første helga i november.


Kampfakta:

J15: Strindheim IL 2 (0) - (1) 4 Tiller IL
0-1 Marie Methi 26'
0-2 Lise Finsrud 54'
1-2 56'
1-3 Lise Finsrud 57'
1-4 Marie Methi 60'
2-4 62'

Semifinale OBOS Cup J15
Søndag 15. oktober 2017 kl.18.00
Tilskuere Ruta Arena (Leangen): ca 40


Laget:

Matilde Bolghaug, Marie Methi, Victoria Løkken, Vilde Winge Kristiansen, Mari Tøndel Berge, Lise Finsrud, Line Gunnesmæl, Vilde Lund, Malin Andersen Nordgård, Helene Skjelvik Røsand, Sophie Eggen Langlie, Maria Harmens, Aiila Renander Bransfjell.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.