Bratsberg 0 - 2 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 2. Okt 2017

SOLBAKKEN KUNSTGRESS (JONSVATNET): Herrer-2 er én kamp unna opprykk tll 5. divisjon etter en solid lagseier mandag kveld.


Denne gjengen kan juble over tabelltopp. Om de rykker opp til 5. divisjon, får vi svar på i løpet av lørdagen. Foto: Christer Berge Mathissen.


De blåkledde fra Tillerbyen visste at det skulle bli en knalltøff kamp mot Bratsberg denne mandagskvelden. Bratsberg, som spiller sine hjemmekamper på Solbakken på Jonsvatnet, lå ikke mange poeng bak Tiller 2 før denne runden, og deres innleide hjemmebane bydde ikke opp til festfotball med sine få metere i både lengde og bredde.

Men gjestene fra sørsida visste råd.

Etter 16 minutter smalt det i nettmaskene bak Bratsbergs keeper. Et smart og godt slått frispark fra Fredrik Schevig ble styrt rett i mål av Geir Øyvind Sjømæling fra kloss hold til ellevill jubel blant lagkameratene.

Ni minutter senere ble ledelsen doblet. Tiller 2 vartet opp med godt angrepsspill på høyresiden, der kaptein Morten Torset serverte Alexander Sotberg på tolv meter, og den tidligere Tiller-kapteinen med strekk i både fram- og baklår hamret inn 2-0 for de blå.


Dramatikk og strafferedning

Etter sidebytte handlet det meste om å forsvare ledelsen.

En kort bane med svært mange dueller og lange baller gjorde at hjemmelaget kjørte det meste av andre omgang, men de skapte ikke de altfor store sjansene.

Det var faktisk Tiller som var nærme 3-0 en periode, men forsøk fra blant annet Fredrik Almli og Morten Torset samt et brassespark (!) fra Anders Pedersen ville ikke innenfor stengene.

Ti minutter før full tid fikk imidlertid Bratsberg straffespark etter en duell i feltet. En selvsikker rødkledd spiller steppet opp, men Tiller 2-keeper Marius Larsen viste sin rutine fra "gamledager". Den tidligere 2. divisjonskeeperen og nå hobbyfotografen, som i løpet av de siste månedene har blitt myk som ei katt og spretten som en tiger, reddet straffesparket helt ved stolperota i venstre hjørne.

Vertene klarte aldri å sette inn en sluttspurt på et løpssterkt Tiller 2-lag, og dermed ebbet kampen ut i en svært viktig 2-0-seier.


Dette betyr at Tiller 2 leder tabellen i 6. divisjon avdeling 4 før siste serierunde spilles på lørdag. Da gjester de Fosen på Oksvoll kl.16.00*, og med seier på det forhåpentligvis grønne gresset, vil de være sikret en plass i neste års 5. divisjon.

* Tiller har søkt om flytting av tidspunkt til tidligere på dagen. En konklusjon er ventet å komme i løpet av de neste 48 timene.


Kampfakta:

Bratsberg IL 0 (0) - (2) 2 Tiller IL
0-1 Geir Øyvind Sjømæling 16'
0-2 Alexander Sotberg 25'

17. serierunde 6. divisjon menn avdeling 4
Mandag 2. oktober 2017 kl.20.00
Gule kort Tiller: Ramyar Baban (80')
Tilskuere Solbakken kunstgress (Jonsvatnet): 12


Laget:

Marius Lundhaug Larsen
Marius Bondø Garstad - Tom Pedersen - Geir Øyvind Sjømæling - Johannes Bergh
Espen Hovdahl - Fredrik Schevig - Alexander Sotberg
Morten Modalsli Torset (k) - Christer Moan Brekke - Marius Modalsli Torset

Innbyttere: Ramyar Baban, Jimboy Diaz Brevik, Anders Pedersen, Magnus Henriksen, Fredrik Almli, Andreas Lundhaug Larsen, Erik Pedersen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.