En stor dag for hele Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 30. Sep 2017

Alle med et blått hjerte opplevde en stor lørdag på Lerkendal.


Bare brede smil å se. Foto: Gro Merethe Nerland.


Tiller Idrettslag fylte 100 stolte år med organisert aktivitet for barn, unge og voksne i fjor, men det var først i år vi valgte å feire i sedvanlig stil. Med omtrent 500 store og små på SalMar-banen på Lerkendal, ble det en svært vellykket 100-årsfeiring.

Fotballgruppas samarbeidspartnere Melhusbanken, Coop og Egon City Syd stilte opp i kjent stil med mye moro, i tillegg til Coerver Coaching og TrønderEnergi.

Les også:
Slik blir aktivitetsdagen


Faktiske fakta fra dagen:
- 30 personer greide Minimerket 1
- Kvinnespiller Erica Halseth Munkvold vant selfie på banen etter Rosenborg-kampen på søndag
- G2006 ble laget som får treffe Rosenborg-spillerne etter kampen


Tiller Idrettslag Fotball ønsker å rette oppmerksomheten til Lars-Tore Finnanger, som var initiativtakeren til feiringen og organiserte det meste som skulle foregå gjennom den to og en halv times lange aktivitetsdagen.

Videre ønsker klubben å takke alle dere blå som tok turen til SalMar-banen sammen med oss. Både store og små viste stor idrettsglede gjennom hele aktivitetsdagen, og spillere og foreldre gjennom flere lag knyttet enda sterkere bånd.


- Dette betyr så mye

Initiativtaker Lars-Tore Finnanger ga følgende kommentar etter at dagen var over:

- Det er utrolig gledelig å se at så mange møtte opp på det som startet som en gal ide i fjor høst. Tiller fortjente dette. En klubb som betyr så mye for så mange fortjener å bli hyllet, og dagens oppmøte bekrefter dette. Entusiasmen i og rundt klubben er prima. Det at næringslivet deltar og skryter av oppmøtet, er også et godt skussmål.

- Til syvende og sist gjør jo vi foreldre dette for våre barn, og da å se og høre gleden til alle spillerne fra 6 til 18 år, så er det verdt hver en time som har blitt brukt for å realisere dette. Nå gleder jeg meg til desserten på Lerkendal i søndag kveld. Jeg tror det er en del drømmer som oppfylles inne på Lerkendal-matta denne kvelden også. Til slutt vil jeg bare si at dette er bare starten på de neste 100 årene - framtiden er lys på Tiller, forteller en engajsert Finnanger.


Helga avsluttes med storkamp på Lerkendal søndag kveld, da Rosenborg tar imot Sarpsborg 08 med flere hundre personer fra Tiller på et eget Tiller-felt på HENT-tribunen (langside).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.