Gratis frukt og fotballdart

Postet av Marius L. Larsen den 25. Sep 2017

Menyen på aktivitetsdagen på Lerkendal førstkommende lørdag begynner å sette seg.


TrønderEnergi stiller med spennende fotballdart på lørdag. Begge foto: Lars-Tore Finnanger.


Tiller Idrettslag Fotball feirer sine første 100 leveår i en fantastisk setting på SalMar-banen og Lerkendal Stadion i helga, der hele Tiller er invitert til å bli med på en skikkelig folkefest.

Sammen skal vi farge Lerkendal blå, men da Rosenborg tar imot Sarpsborg 08 til gullkamp på søndag med Tiller "overalt" på stadion, er selvfølgelig våre hjerter i sort og hvitt.

Lørdagens aktivitetsdag starter kl.13.30 på SalMar-banen (kunstgressbanen ved siden av stadion, red. anm.), og nå har vi fått bekreftet at Coop stiller med 150 kilo frukt - gratis for absolutt alle sammen.


I tillegg vil TrønderEnergi stille med en stilig fotballdart, der du virkelig får teste ferdighetene dine.

Klarer du å treffe midt i?

- Vi gleder oss virkelig til de to store dagene på Lerkendal. Sammen med Norges beste lag skal vi feire 100 år, og vi håper Tiller-folk tar med seg både slektninger og andre bekjente, slik at vi får vise oss fram fra vår beste side. Mye av lørdagens herlige aktivitetsdag er allerede spikret, så følg med videre når vi slipper fullstendig program, forteller en engasjert initiativtaker Lars-Tore Finnanger.


Har du lyst til å bidra til at Tiller Fotball får en ny minibane sponset av TrønderEnergi? Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut følgende skjema!


Se også vårt Facebook-arrangement!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.