- Vi må yte maksimalt

Postet av Marius L. Larsen den 16. Sep 2017

Midtbanespiller Marie Methi (15) kan nesten ikke vente med å gå ut på TOBB Arena søndag ettermiddag.


Marie Methi i vant stil. Nå skal hun gjøre sitt ypperste for at Tiller når en historisk semifinale. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen har gjort seg svært bemerket for imponerende prestasjoner i Norgesmesterskapet i år, og det med ikke bare ett lag, men to.

I J19-NM hadde Tiller slått ut trønderske storesøstre som f.eks. Byåsen KF og Trondheims-Ørn, men det sa stopp i kvartfinalen i Ålesund, da Tiller tapte på straffesparkkonkurranse for Fortuna forrige søndag.

J16 skal nå spille sin kvartfinale. Etter at de beseiret hjemmesterke Lyn i Oslo i åttedelsfinalen, skal blåtrøyene kjempe med Fløya for å nå en historieskrivende semifinale.

Det oppgjøret kan du se på TOBB Arena førstkommende søndag kl.13.00.


Spår jevn kamp

- Vi har hatt et fantastisk år med mange gode resultater, innleder midtbaneanker Methi før hun fortsetter:

- Det har vært mange store opplevelser når det gjelder cuper og seriespill, men hvis jeg skal trekke frem ett av høydepunktene, så må det være at vi har kommet så langt i både J16- og J19-NM.

- Nå venter Fløya i kvartfinalen, Marie. Hva vet du om dem, og hvilken type kamp tror du at det blir?

- Vi vet en del om dem, blant annet at de har en god midtbanespiller og spiss. De er et typisk 4-3-3-lag, og laget er solid siden de også har tatt seg til en NM-kvartfinale. Kampen tror jeg blir jevn og tøff, og skal vi klare å nå en semifinale, må alle yte maksimalt og jobbe for hverandre i samtlige 80 minutter.


Ønsker maksimal uttelling

15-åringen er til daglig fast inventar på laget som leder J15 1. divisjon og J17 0. divisjon, og i tillegg har talentet fått to kamper for kvinnelaget som i skrivende stund topper tabellen i 4. divisjon.

Med mange kamper og turneringer i en travel treningshverdag, hviler ikke krigeren på laurbærene - snarere tvert imot.

Nå går Marie for full uttelling på alle fronter.

- Jeg er ganske sikker på at vi rykker opp med kvinnelaget, ettersom vi har spilt mot de antatt sterkeste lagene, selv om det gjenstår tre serierunder. Når det gjelder J15, så tror jeg at vi kan ta kretsmesterskapet hjem for første gang, mens J17-serien er fortsatt vidåpen. Det er mange spennende kamper i vente, forteller Tillers nummer 2.


- Jeg er optimistisk

- Og i NM har det vel gått over all forventning?

- Ja, det har det. J19 tapte dessverre knepent for Fortuna, men for en prestasjon de har klart! De har vært en inspirasjonskilde for oss andre, og nå gleder vi oss masse til søndag da det braker løs på TOBB Arena. Vi håper på mange tilskuere som kommer og støtter oss på tribunen - det betyr mye for oss.

Methi forteller videre at laget er skikkelig gira på å vise seg fram foran et forhåpentligvis stort publikumsoppmøte på TOBB Arena, og hun drister seg til å tippe utfallet av søndagens kvartfinale mot Fløya.

- Vi er alle sammen heltente, og vi har veldig lyst på seier på søndag. Jeg er optimistisk, satser på at vi gjennomfører vårt gode spill og tipper 3-1-seier til oss!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.