Gull i Trond Jentecup

Postet av Marius L. Larsen den 11. Sep 2017

Tiller vant gull i J15-klassen i Trond Jentecup, J19 ga alt i NM-kvartfinalen og få med deg alle resultatene fra helgas seriekamper.


Gull i Trond Jentecup! Foto: Geir Arne Kristiansen.


De blåkledde fra Tillerbyen var som vanlig i aksjon på mange steder også denne helga, og vi starter med de mange seriekampene for våre lag i konkurranseklassene.

Fredag var en kampfri dag, men lørdagen startet tungt med et 3-1-tap for herrer-1 i borteoppgjøret mot Vanvik i 5. divisjon avdeling 3. Dette betyr at blåtrøyene kan rykke ned til 6. divisjon etter neste serierunde.

Rett etterpå var også herrer-2 i aksjon mot Vanviks andrelag, og selv om Tiller 2 ledet 2-0 med et kvarter igjen å spille, klarte hjemmelaget å utligne til 2-2 helt på tampen.

Lørdagen ble berget av G16-2 som slo Strindheim 4 hele 5-0 på TOBB Arena.


Ute av J19-NM

Søndagen ble åpnet i Ålesund, der Tiller sto klare for å møte Fortuna i kvartfinalen i J19-NM. Med 1-1 til full tid og etter ekstraomgangene, var det dermed duket for straffesparkkonkurranse. Der måtte Tiller se seg slått totalt 5-4, men det hindret ikke de mange supporterne å vise sin stolthet overfor både spillere og trenere.

Videre på søndag ble det 3-1-seier for G16-3 i hjemmemøtet med Ørland, mens G16-1 måtte se seg fornøyd med 1-1 mot Steinkjer på TOBB Arena.

Søndagens seriekamper ble avsluttet med G14-1s knusende 5-0-seier over Gimse.


Kvartfinalestopp på Hamar, pokalløfting på Rosenborg

Tiller har også vært på to forskjellige turneringer denne helga.

G13 deltok med to lag i HamKam Talentcup på Hamar, der 9-erlaget vant en av sine tre innledende kamper. Dette ga en plass i B-sluttspillet, men i kvartfinalen ble det stopp mot Stange (1-2).

11-erlaget startet med tap i første gruppespillkamp, men så ble det to seire og avansement til A-sluttspillet. I 8-delsfinalen knuste de Oppsal Elite 8-1, men så ble det tap på straffesparkkonkurranse for Nanset (3-4) i kvartfinalen.


Her hjemme i Trondheim deltok J15 med ett lag i Trond Jentecup på Rosenborgbanen. De blåkledde cruiset gjennom gruppespillet med tre seiere, og i semifinalen bekjempet de Ranheim 2 1-0.

I finalen ventet hjemmefavoritten Trond, men Tiller hadde skumle planer. Våre jenter ga seg ikke før det sto 3-0 i målprotokollen, og dermed ble den største pokalen i gull med hjem til sørsida av byen.

Vinnerlaget besto av Mari Berge, Aiila Bransfjell, Victoria Løkken, Sophie Langlie, Vilde Lund, Malin Nordgård, Mari Kristine Vik, Vilde Winge Kristiansen, Louisa Stuedahl, Thale Hinsverk, Line Gunnesmæl, Nora Larsen.


Vi gratulerer med strålende prestasjoner i helga!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.