- Dette klarer vi sammen

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2017

Andelssalget til den nye kunstgressbanen på Starrmyra er godt i gang, og kasserer Heidi Harsvik Alstad er optimistisk.


Starrmyra grus i dag. Sammen kan vi få til kunstgress på denne banen i løpet av kort tid. Foto: Marius L. Larsen.


I går ettermiddag offentliggjorde vi at Tiller IL Fotball mottar et millionbeløp fra bystyret i Trondheim til bygging av ny kunstgressbane på Starrmyra, og styreleder Gro Merethe Nerland var på vegne av styret i ekstase over avgjørelsen, etter at styret hadde arbeidet hardt over en lengre periode for at klubben skulle få en slik støtte.

Dette var helt klart et langt skritt nærmere realisering av en splitter ny kunstgressbane på et område som i dag knapt har igjen grus i bakken, men fremdeles er det et stykke igjen.

Salget av digitale andeler er allerede godt i gang, og i skrivende stund er det solgt 35 andeler. Èn andel koster fra den nette sum 500 kroner.


Spennende lagskonkurranse

Kasserer Heidi Harsvik Alstad håper alle med et hjerte i Tiller Fotball ser nytten av å bidra med slike andeler.

- Vi håper å realisere denne banen i løpet av 2018, og vi i styret er i gang med flere spennende bidragsytere, men det viktigste bidraget er andelene som hvem som helst kan kjøpe og dermed føle en eierskap til vår kommende nye kunstgressbane.

- Det er også en spennende lagkonkurranse i gang, der det laget som selger flest andeler vinner en hyggelig pizzakveld. Når du kjøper en andel, husk å skriv på laget du tilhører eller ønsker å støtte i denne konkurransen, forklarer Alstad før hun avslutter:

- Vi har allerede gjort mye i år med både med bygging av klubbhus og flere klubbdugnader med særdeles godt oppmøte, så jeg både tror og håper at andelssalget også får en bra fart i seg. Vi som en stor klubb i solid framgang klarer dette sammen.


Les alt om andelssalget her.


Har du lyst til å være med å bidra ytterligere til at #StarrmyraBlirBlå i løpet av svært kort tid? Meld din interesse til oss på fotball@tiller.idrett.no.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.