Postet av Marius L. Larsen den 3. Sep 2017

TOBB ARENA (TILLER): G16-1 slo Levanger fortjent søndag ettermiddag.

G16-1 jubler over tre velfortjente poeng igjen. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen var virkelig revansjelystne foran dette oppgjøret, og det fikk de mange tilskuerne som hadde tatt turen til solskinnet på TOBB Arena være vitne til.

Kampen var ikke mer enn to minutter gammel da Joakim Berg Vårhus ble klippet ned av keeper og dommeren pekte helt riktig på straffemerket, men dessverre for Tiller var Berg Vårhus i en hårfin offside i forkant som assistentdommeren vinket for.

Berg Vårhus måtte like etterpå gå av med det som så ut til å være et brudd i kragebeinet. God bedring, Joakim!

Både Andreas Arukwe, Andreas Fredagsvik Tran og Tiller-debutant Isak Lyng Holm hadde store muligheter midt i mellom Levangers eneste målsjanse i første omgang som Tiller-keeper Lars Smemo reddet flott, men etter 27 minutter skulle det endelig bli jubel.

Et frispark ble styrt i mål fra kloss hold av Sondre Vinjevoll, og dermed var hjemmelaget i føringen.

Ble straffet, men holdt unna

Og Tiller var ikke ferdige der.

Minuttet før pause sendte Fredagsvik Tran et godt slått hjørnespark i feltet, der Arnaud Habarurema stusset videre til Markus Sitouze Danielsen, som fra kloss hold kunne enkelt styre inn 2-0.

Andre omgang startet med et par gode forsøk fra en veldig frisk Lyng Holm, men Levangers solide sisteskanse reddet begge forsøkene.

Litt ut av ingenting fikk Levanger straffespark etter 67 minutter, og den ble satt kontant i mål.

Mot slutten var Tiller nærmere 3-1 enn Levanger var utligning, men flere nettsus ble det ikke på TOBB Arena denne søndagen.

Tiller vant fortjent 2-1, og ser nå fram til neste kamp som er hjemme mot Steinkjer søndag 10. september kl.16.00.

G16: Tiller IL 2 (2) - (0) 1 Levanger FK
1-0 Sondre Vinjevoll 27'
2-0 Markus Sitouze Danielsen 39'
2-1 (str.) 67'