Slik var helga...

Postet av Marius L. Larsen den 21. Aug 2017

Vi oppsummerer en travel, men svært morsom Tiller-helg.


Gulljentene. Foto: Oddveig Merete Siraas.


De blåkledde fra Tillerbyen var "overalt" i helga, alt fra Ørlandet til Hamar - og noe i mellom der.

Fredagen startet beskjeden om at Andrea Sivertsen Broholm hadde blitt tatt ut på J15-landslaget som skal spille dobbelkamp mot Sverige om få uker, før det ble fulgt opp med tre herlige seriekamper i forskjellige aldersklasser. Først var G13-4 i aksjon borte mot Sjetne 2 i 7er 1. divisjon avdeling 1, og blåtrøyene feide naboene av banen da de vant 6-3.

Deretter spilte herrer-1 en tøff bortekamp mot Flatås i 5. divisjon avdeling 3, et lag de slapp inn seks mål mot i motsatt oppgjør, men nå hadde de lært leksa og holdte rødtrøyene til 0-0 i en kamp der begge lag kunne ha tatt med seg tre poeng.

Samtidig spilte G16-2, bestående utelukkende av spillere født i '02 og '03, hjemmekamp mot Heimdal 3 på TOBB Arena. Der var det ikke noen tvil om hvor seieren skulle havne, da Tiller startet forrykende og så seg aldri tilbake i 6-2-seieren.


Gull på Ørlandet

Lørdagens eneste Tiller-kamp var toppoppgjøret mot Strindheim i J17 0. divisjon. Selv om det sto 1-0 til pause på TOBB Arena, satte Tiller fart og galopperte inn til en knallsterk 5-0-seier.

På søndag skulle G16-1 kjempe om tre poeng i naboduellen med Heimdal, men en sen scoring hindret poeng i et sviende 2-1-tap.

Samtidig stilte J01 i J17-klassen i HamKam Talentcup, der de slo Lørenskog hele 3-0 i første gruppespillkamp. Dessverre ble det nederlag mot både Kongsvinger (0-3) og Røa (0-1), som førte til at søndagen startet med B-sluttspill. Der tapte de kvartfinalen for Hønefoss (0-2).

Men det var på Ørlandet det skulle bli mest å juble for i helga.

Ingen av de fem Tiller-lagene som deltok på Ørland Sparebank Fotballcup fikk oppleve nederlag, og i tillegg til ingen tapte kamper og svært mange scoringer, cruiset J13 gjennom gruppespillet og skulle spille A-sluttspill.

De gikk helt til finalen, og mot Røros viste den blå overmakta stor lyst til å ta med den største pokalen hjem. Tiller vant 3-0 og GULL!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.