G16: Heimdal 2 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 20. Aug 2017

HEIMDAL KUNSTGRESS (HEIMDAL): G16-1 tapte ett poeng rett før full tid i lokaloppgjøret mot Heimdal.

Det ble bare nesten for G16-1 mot Heimdal. Foto: Marius L. Larsen.

Det var ingen spesiell hyggelig søndag med striregn og så vidt tosifret antall varmegrader, og heller ikke Tiller varmet noe særlig i åpningsminuttene mot Heimdal.

De grønnkledde vertene var hakket hvassere i åpningsminuttene, og Tiller fikk aldri gjort noe fornuftig med ballen. Dog var det ingen store sjanser før i det 23. spilleminutt, og da smalt det i nettmaskene bak Tiller-keeper og kaptein Lars Smemo. Heimdal kom 2 mot 1 etter et godt angrep, og fra ti meter gjorde de ingen feil, dermed 1-0.

Like etterpå måtte Smemo i aksjon med en flott enhåndsredning, men så begynte blåtrøyene å våkne til liv.

Bedre tendenser fremover i banen førte til flere stressende situasjoner hos hjemmelaget, men allikevel var det ingen store sjanser å melde.

Akkurat i det hoveddommeren så på klokka til pause lempet Arnaud Habarurema et frispark i feltet, og nedfallsfrukten tok Tobias Aavik seg av, som klemte til fra tolv meter rett i lengste hjørne på lekkert vis til 1-1.

Sent baklengsmål

Andre omgang startet med et bra Heimdal-trykk i et enda mer voldsomt regnvær, men Smemo holdt unna med flere viktige inngripener.

Tiller kom bedre med etter hvert, og etter en time var Sadiki Reberaho nære ved å tuppe inn 1-2, men klarte ikke å få nok styrke på ballen.

Rett etterpå testet Sondre Vinjevoll gjestenes keeper, men skuddet ble så vidt reddet i nærmeste hjørne.

I sluttminuttene var det hjemmelaget som hadde de største sjansene, og selv om Smemo reddet mesterlig i en-mot-en-situasjoner, klarte han ikke å holde unna da Heimdal scorte vinnermålet ett minutt før full tid. Tiller fikk ikke klarert ballen, og et smart skudd fra 13 meter snek seg i lengste hjørne.

Heldigvis får Tiller muligheten til å revansjere seg om en uke. Søndag kl.18.00 kommer Malvik på besøk på TOBB Arena.

G16: Heimdal FK 2 (1) - (1) 1 Tiller IL