- Vi går for kvartfinale

Postet av Marius L. Larsen den 21. Aug 2017

J16-kaptein Andrea Sivertsen Broholm er klokkeklar i talen: - Vi reiser ikke til Oslo for å tape.


Andrea i aksjon mot Blindheim i forrige NM-runde, der Tiller vant 3-1. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen går inn i en hektisk, men svært morsom periode med mange kamper på løpende bånd. I tillegg til en drøss med seriekamper, er det to høyinteressante oppgjør i Norgesmesterskapet (NM) som skal spilles med fire dagers mellomrom.

På tirsdag kl.18.00 gjester blåtrøyene Lyn i J16-NM, mens Trondheims-Ørn tar turen til TOBB Arena lørdag kl.12.00 i J19-NM. Det står om en kvartfinaleplass i begge oppgjørene.

J16-kaptein Andrea Sivertsen Broholm har hatt en inspirerende sommer med laget sitt, og hun har høye målsettinger for årets sesong, der noen av dem ble innfridd i løpet av noen fantastiske sommeruker.

- Sommeren har vært råbra, og vi har virkelig vist at fotball er noe vi liker å holde på med. Det er ikke bare på banen vi trives godt sammen, men som venninner utenfor også, forteller løpsmaskinen med det berømte tuppskuddet.

- Den beste seieren var vel i Storsjöcupen, da vi slo Bangkok MA 1-0 i finalen. Det var en tøff turnering på vanskelige baner, men vi greide det på herlig vis. Det beste minnet må være da vi for tredje gang tok turen til Umeå Fotbollsfestival og kapret både gull og sølv - en fantastisk opplevelse, rett og slett.


Helt åpent

Sivertsen Broholm, som i forrige uke ble tatt ut på det norske J15-landslaget som skal spille dobbelkamp mot Sverige i september, har spilt på flere plattformer i 2017, og slikt legger ingen demper på ambisjonene for årets sesong.

- Du har vært med på lagene som ligger i toppen av J17 0. divisjon og 4. divisjon kvinner, samt deltatt på landslagssamling. Hva er dine ambisjoner for dette spennende fotballåret?

- I årets sesong er målet å vinne J15- og J17-serien og rykke opp til 3. divisjon med kvinnelaget. Jeg har også stor tro på at vi kan klare det. I tillegg hadde det vært morsomt å fått med meg noen landskamper i løpet av høsten, og jeg skal jobbe knallhardt for det.

- Det har gått strålende i NM så langt, og nå venter Lyn på bortebane i 8-delsfinale. Hva vet du om dem?

- Jeg har hørt at Lyn er et veldig bra lag med flere gode enkeltspillere som har vært innom landslaget. Vi så jo i Norway Cup da Lyn møtte Tiller i J19-klassen at det er et lag som kan å spille fotball, men jeg ser for meg at det blir en jevn kamp og det kommer til å være veldig åpent hvem som vinner til slutt. Selvfølgelig tror jeg at vi kan stikke av med seieren.


- Målet er avansement

Tiller Fotball har gjennom hele 2017 skrevet nye kapitler i sin 101 år lange klubbhistorie, der blant annet opprettelse av et kvinnelag etter 21 år og deltakelse i J19-NM er to av kapitlene.

Aldri før har Tiller nådd så langt som 8-delsfinale i både J16- og J19-NM, og nå står det om kvartfinaleplasser.

Midtbanespiller Andrea, fortsatt bare 14 år, er klokkeklar i talen da hun beskriver tankene rett før avreise til Oslo.

- Vi kan nå kvartfinale i både J16 og J19! Vi reiser ikke til Oslo for å tape, og vi skal gi alt for å klare det - uten tvil. Målet er selvfølgelig videre avansement og dermed fortsette historien. Vi gleder oss veldig alle sammen, sier Sivertsen Broholm.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.