Stolt finalefredag

Postet av Marius L. Larsen den 3. Aug 2017

NORWAY CUP (OSLO): Tiller skal spille bronsefinale og kvartfinale i Norway Cup fredag ettermiddag.


Denne gjengen skal spille bronsefinale fredag ettermiddag. Foto: Ellen Sivertsen Broholm.


Tiller Idrettslag Fotball er stolte av å ha et lag i bronsefinalen i G13-klassen i Norway Cup, og samtidig skal J19-laget kjempe om en plass i semifinalen.

Torsdagens kamper skulle uansett bli alt annet enn kjedelig på Ekebergsletta.

Først ut var G16s 11er-lag som fikk en tøff oppgave med å slå ut Vestsiden-Askøy i 16-delsfinalen grytidlig på morgenen. Tiller fikk en spiller feilaktig utvist etter to minutter, og etter full tid sto det 1-1 i målprotokollen.

Nok en gang skulle det bli ekstraomganger, og da Tiller misset på straffespark rett før andre ekstraomgang var over, var det klart for en ny straffesparkkonkurranse. Den tapte dessverre våre gutter 5-4, og dermed var Norway Cup-eventyret over for denne gang.


G13 ga alt - og litt til

G13s 9erlag skulle få oppleve en lang og svært innholdsrik torsdag med hele tre kamper på åtte timer, og det hele startet med en overbevisende 7-3-seier over Osterøy i 8-delsfinalen etter scoringer fra Marius Sivertsen Broholm (2), Dennis , Lucas Kolstad, Emil Nerland, Petter Selvaag Solbakken og Marius Jensen.

I kvartfinalen mot Lyn gikk det like bra, der Tiller tok kommandoen fra start til slutt. Mål fra Selvaag Solbakken, Sondre Aarsbog Weiseth, Sivertsen Broholm og Aksel Søfting Bang sørget for en solid 4-1-seier.

I kampen om finaleplass skulle det imidlertid bli tøffere mot et mer fysisk Nordstrand-lag. Tiller havnet under 0-2 til pause, og selv om Aarsbog Weiseth reduserte til 1-3 tidlig i andre omgang, merket våre gutter den tredje tøffe kampen på få timer i føttene. Blåtrøyene tapte til slutt 5-1, og nå rettes fokuset mot en utrolig spennende bronsefinale.


Sluttspill fredag:
Kl.12.30 J19 11er kvartfinale Tiller - Lyn
Kl.16.15 G13 9er bronsefinale Tiller - Vålerenga

Hvis avansement:
Kl.18.15 J19 11er semifinale


Se alle Tiller-resultater i Norway Cup her.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.