Fullstappet fredag

Postet av Marius L. Larsen den 28. Jul 2017

G14 kjemper om en kvartfinale i Hjørring, mens i Umeå har det så langt vært maksimal uttelling.


Torsdag ble jubeldag i Umeå. Foto: Børge/Ingvill Lund.


De blåkledde fra Tillerbyen fosser videre i både Dana Cup og Umeå Fotbollsfestival, og nå lever virkelig våre 14-årige gutter fra kamp til kamp i Hjørring.

Selv om det ikke ble noen mål i de innledende kampene, sikret de seg ett viktig poeng som ga dem walkover i 64-delsfinalen i B-sluttspillet. I 32-delsfinalen mot Randesund torsdag ettermiddag bekreftet kaptein Tobias Stavø Gunhildsøien sin forhåndsmeldte spådom ved å sikre en ny kamp med sin viktige 1-0-scoring.

I 16-delsfinalen senere på kvelden skulle det i utgangspunktet være en tøffere motstander i Haslum, men blåtrøyene ga alt og ga seg ikke før det sto hele 3-0 i målprotokollen.

Nå venter amerikanske Lake Norman SC i 8-delsfinalen, og vi håper våre gutter får en travel fredag med flere spennende oppgjør.


Dana Cup fredag:
Kl.10.00 Lake Norman SC - Tiller IL (8-delsfinale B)
Kl.15.00 eventuell kvartfinale
Kl.18.45 eventuell semifinale


Se alle resultater her!


Fire kamper - fire seiere

I vårt nærmeste naboland Sverige, er Tiller i aksjon med tre lag i Umeå Fotbollsfestival, og det har vel nesten ikke kunne gått bedre for våre spillere.

G13 spilte to oppgjør mot tøffe motstandere i henholdsvis estlandske Saku Sporting og svenske IFK Luleå, og en knallsterk 8-0-seier over førstnevnte skulle gi en mer spennende affære mot sistnevnte. Svenskene hang med hele veien, og rett før slutt sto det 2-2 i målprotokollen. Men da dukket Adrian Karlsen opp, og banket inn 3-2 og vinnermålet for G13.

J15 skulle opp mot svenske Nordmalings, og det ble absolutt ingen svartmaling. Blåtrøyene pøste på med angrep på angrep, og de vant til slutt veldig fortjent 4-0.

I J17-klassen fikk Tiller motstand av Tverrelvdalen fra Alta, men det stoppet ikke jentene i helblått. En forrykende start på torsdag luktet svidd da Tiller cruiset inn til en sterk 4-0-seier.

Dermed har våre tre lag i Umeå fått en fantastisk start på turneringen.


Umeå Fotbollsfestival fredag:

Kl.08.00 J15 Tiller IL - Domsjö IF
Kl.10.30 J17 Tiller IL - Sörfors IF
Kl.15.40 J17 Sundsvall/Kovland - Tiller IL
Kl.18.00 J15 Älvdalen United/Unbyns IF - Tiller IL
Kl.20.40 G13 Tiller IL - Sandåkerns SK


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.