God sommer!

Postet av Marius L. Larsen den 9. Jul 2017

Mediaavdelingen i Tiller IL Fotball tar sommerferie og ønsker samtidig alle sammen en solrik sommer.


Vi har opplevd en fantastisk første halvdel av 2017.

Året startet med tre herlige helger i Fjernvarmecupen, og da vinteren endelig sa takk for seg, var det som alltid flust av kamper på TOBB Arena.

Våre aldersbestemte lag gjør det særdeles godt både når det gjelder prestasjoner og resultater, og vi har fått lov til å bli med på mange svært innholdsrike oppgjør.

I år er Tiller Fotball enda mer aktiv på sosiale medier, og om ikke så altfor lenge runder vi 1500 følgere på Facebook og 1000 følgere på Instagram. I skrivende stund har vi passert 200 følgere på Snapchat, og 1250 følgere på Twitter.

Mai var den (hittil) mest trafikkerte måneden på tillerfotball.no med nesten 20 000 sidevisninger fra både inn- og utland, og vi gleder oss til fortsettelsen.

Høsten starter også med et brak, da Tiller er representert i 8-delsfinale i både J16- og J19-NM i løpet av august, og når oktober kommer sammen med litt tåke og enda mer regn, er det alltid spennende og nervepirrende oppgjør på TOBB Arena.


Vi takker for å ha fått lov til å dele store øyeblikk sammen med dere, og vi gleder oss ekstra til det som mest sannsynlig kommer til å bli en høyinteressant og morsom høstsesong.

Mediaavdelingen tar nå en pust i bakken og lader bokstavelig talt batteriene til de kommende månedene.

Vi oppfordrer foreldre/trenere til å sende oss bilder og tekst fra cuper eller andre hendelser med laget ditt som vi kan publisere fortløpende.
E-post vil i de kommende to ukene kun bli sporadisk lest, men vi er som regel alltid tilgjengelig på sosiale medier.

Vi returnerer "på jobb" for fullt mandag 24. juli.


Riktig god sommerferie! Husk solkrem (eller paraply...?)!


På vegne av styret,

Marius L. Larsen
Sekretær Tiller IL Fotball


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.