Brekken 0 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 23. Jun 2017

BREKKEN KUNSTGRESS (BREKKEN): Kvinnelaget tar sommerferie på tabelltopp etter en fortjent 4-0-seier over Brekken torsdag kveld.

Jubel etter Kaisa Øien Aunes (i midten) straffescoring. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde noen jevne åpningsminutter mot et tøft Brekken-lag, men da kampen hadde satt seg, fikk gjestene fra storbyen lov til å juble.

Etter 12 minutter stusset kaptein Tonje Gravdal Victoria Sande Petersens innkast videre i feltet, og fra ti meter hamret Nora Krafft Sæther inn 1-0 for de blå.

Tiller fortsatte trykket mot hjemmelagets 16-meter, og ni minutter senere fikk blåtrøyene straffespark etter at Ina Sofie Rokne ble taklet rett innenfor femmeteren. Kaisa Øien Aune var skråsikker da hun satte ballen iskaldt i krysset til 2-0.

Victoria Sande Petersen fikk to store muligheter alene med keeper mot pause, men det ble bare nesten for Tillers toppscorer denne kvelden.

Brekken hadde sin eneste store mulighet etter en halvtime, men headingen på et godt slått hjørnespark gikk like over mål.

Vevle-perle

Andre omgang startet like skurrete som Brekkens speakeranlegg, men det var gjestene i helblått som ville mest, til tross for at sommerferien straks var et faktum.

I det 61. spilleminutt stormet Synne Bye-Andersen framover, fant Sande Petersen som slo Sara Bye-Andersen nydelig gjennom og alene med keeper trillet hun enkelt inn 3-0.

Tiller-keeper Marthe Jakobsen måtte av og til plutselig i aksjon, deriblant fire minutter senere da hun først avverget baklengsmål alene med en Brekken-angriper før hun spurtet tilbake i målet og reddet forsøk nummer to.

Seks minutter før full tid bestemte Celine Kleiven Vevle seg for å sette et verdig punktum for vårsesongen med et hinsides frisparkmål fra 25 meter – rett i lengste kryss og dermed 4-0!

Tiller klatrer dermed helt til topps i avdelingen før de nå tar en velfortjent sommerferie. Neste seriekamp er hjemme mot Nardo 2 torsdag 17. august kl.20.00, men før den tid skal de også delta på Norway Cup.

PS! Inger Fiskå (f. '01) debuterte med stil for kvinnelaget i dagens kamp. Vi gratulerer!