- Stolt av spillerne

Postet av Marius L. Larsen den 26. Mai 2017

Kvinnetrener Pål Nyheim var svært fornøyd med måten spillerne nærmest avgjorde J19-NM-kampen mot Verdal i løpet av de 19 første minuttene.

Hovedtrener Pål Nyheim (t.h.) og assistenttrener Andreas Vevle under Verdal-kampen. Foto: Marius L. Larsen.


Det er ikke lenger en hemmelighet at Tiller-lagene på jentesiden skriver nye kapitler i historiebøkene hvert år, og på Kristi himmelfartsdag kunne en ny side skrives, da blåtrøyene er i 8-delsfinalen i både J16- og J19-NM for første gang noensinne.

Hovedtrener Pål Nyheim smilte bredt da han så sine spillere eksplodere i glede og entusiasme i åpningsminuttene av J19-NM-oppgjøret mot Verdal, og gjestene fra Tillerbyen punkterte kampen før 19 minutter var spilt med fire flotte scoringer.

Det endte til slutt 6-1.

- Vi ble enige om å ta kommandoen fra start, og spillerne ville virkelig vise seg fra en bedre side enn i forrige seriekamp. Vi har trent mye på struktur både offensivt og defensivt samt dødball den siste tiden, og det var tydelig at kampplanen fungerte optimalt. Det var en strålende prestasjon fra start til slutt, forteller Nyheim.


"Det beste laget vi har møtt"

Og det er ikke bare Nyheim som skryter av sine elever. Også motstanderlaget Verdal hadde gode ord å melde, da de la ut følgende tekst på sin Facebook-side etter kampslutt:

"Vi møtte et heltent og godt organisert Tiller-lag, med mange gode individualister. Motstanderen er jevnt bedre enn oss i alt. Tiller er for øvrig etter vår mening det klart beste laget vi har møtt så langt i årets serie- og cupspill. Vi ønsker selvfølgelig Tiller all mulig hell og lykke videre i NM."

- Dette var solide ord å lese, Pål. Hva er din reaksjon på det?

- Det er alltid hyggelig å lese slik ros etter en kamp, så jeg må si takk for ordene og lykkeønskningene. Vi visste at vi møtte et særdeles godt fotballag, så jeg må si at jeg er skikkelig stolt av spillerne etter denne kampen. Jeg ønsker samtidig Verdal lykke til videre i 3. divisjon i årets sesong, meddeler treneren.

- En historisk åttedelsfinale venter i august. Hvem håper du å møte?

- Alle de andre 15 lagene er tøffe motstandere, så sånn sett har det liten betydning. Men jeg skal innrømme at det hadde vært utrolig morsomt med en hjemmekamp på TOBB Arena slik at vi kunne skapt en flott ramme rundt oppgjøret.


Mens vi venter på oppsettet i neste utslagsrunde i NM, skal Tiller i aksjon i 4. divisjon kvinner mandag 29. mai kl.20.00 da de tar imot Støren på hjemmebane.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.