Startet uka med dobbelseier

Postet av Marius L. Larsen den 23. Mai 2017

ØYA MERSALG ARENA / CHARLOTTENLUND KUNSTGRESS: G13-1 og J17-1 seiret over tøffe motstandere mandag kveld.

G13-1 i aksjon mot Hommelvik. Foto: Gro Merethe Nerland.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en pangstart på nok en høyinteressant fotballuke denne mandagen, og det hele startet på Øya Mersalg Arena i Hommelvik.

G13-1 tok turen til banen i nærheten av Helltunnelen for å møte grønntrøyene fra Hommelvik, og blåtrøyene ledet 4-1 til pause, så seg aldri tilbake og ga seg ikke før det sto hele 8-1 i målprotokollen.

Målene ble scoret av Marius Sivertsen Broholm (2), Marius Jensen, Petter Selvaag Solbakken (2), Lucas Kolstad, Marius Stene-Olsen (2).

Denne seieren betyr at G13-1 har sikret en plass i en spisset 1. divisjon til høsten med tre serierunder igjen å spille!

Neste seriekamp for G13-1 er borte mot Astor mandag 5. juni kl.18.00.

Solid seier ga tabelltopp

Thale Hinsverk scorte to mål mot Charlottenlund. Her fra et tidligere oppgjør. Foto: Marius L. Larsen.

Rett etter kampslutt i Hommelvik startet 0. divisjonsoppgjøret mellom Charlottenlund og Tiller i J17-klassen, og også der leverte blåtrøyene en solid kamp.

Etter 12 minutter smalt det i nettmaskene da Thale Hinsverk sendte gjestene i føringen, og 13 minutter senere doblet samme spiller ledelsen.

Kvarteret ut i andre omgang økte Synne Bye-Andersen ledelsen til 3-0, og selv om Charlottenlund reduserte til 1-3 ti minutter senere, hindret det ikke Tiller å kontrollere kampen helt inn og ta over en foreløpig tabelltopp.

Blåtrøyene ga mye spilletid til samtlige spillere i kamptroppen for stå rustet til resten av uka, der de skal møte Skreia IL på bortebane i Adidas Cup på torsdag.

J17: Charlottenlund SK 1 (0) - (2) 3 Tiller IL
0-1 Thale Hinsverk 12'
0-2 Thale Hinsverk 25'
0-3 Synne Bye-Andersen 55'