Tiller 2 2 - 1 Jøssund

Postet av Marius L. Larsen den 1. Mai 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillers nest beste menn med seier i første hjemmekamp.

Tøffe tak mot Jøssund. Foto: Torkel Wahl-Olsen.

De blåkledde fra Tillerbyen startet kampen med friskt mot etter en svak bortekamp mot Leksvik i serieåpningen som endte med et 3-1-tap for en uke siden.

Allikevel fant de ikke helt rytmen i angrepsspillet sitt, og det utnyttet dagens motstander Jøssund. Etter 16 minutter klarte ikke hjemmelaget å klarere ballen fra eget felt, og rødtrøyene satte inn 1-0 fra kloss hold.

Tiller 2 hadde bedre trykk mot motstanderens mål mot pause, og den største sjansen kom på et godt slått hjørnespark av Magnus Henriksen, som fant en umarkert Erik Pedersen på bakre stolpe, men headingen gikk utrolig nok over mål.

Marius Torset med hinsides dobbel

I andre omgang løsnet det mer for vertene i helblått.

Med en offensiv Fredrik Schevig som hadde spurtet fra jobb for å rekke de siste 45, hadde Tiller 2 mer flyt framover i banen.

Marius Torsets styring på nærmest åpent mål etter en time traff dessverre en god keeper, og man begynte å tro om laget kom noe nærmere scoring etter dette.

Men så, etter 70 minutter, leverte Morten Torset et strålende innlegg til bror Marius som fra sju meter brassesparket inn utligningen via stolpen og i mål.

Og Tiller 2 ga seg ikke.

Fem minutter før full tid ble Marius spilt gjennom, og alene med keeper rundet han sisteskansen før han satte inn 2-1 og det som etter hvert ble vinnermålet.

Dermed har blåtrøyenes nest beste menn fått en god start på årets sesong på nivå sju med tre poeng på to kamper.

Neste kamp er torsdag kl.20.00 borte mot Utleira 2.