Før NM-kampen (J16): Tiller - Blindheim

Postet av Marius L. Larsen den 30. Apr 2017

Tiller er vertskap for Blindheim i J16-NM mandag ettermiddag.

Blir det flere jubelscener i J16-NM? Foto: Marius L. Larsen.


J16: Tiller IL - Blindheim IL
NM Telenor Cup Regional runde 2
Mandag 1. mai 2017 kl.13.00
TOBB Arena (Tiller)

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Blindheim Idrettslags J16-lag velkommen til Trondheim og TOBB Arena denne første maidagen.

Mens andre vil være opptatt med sine paroler i Midtbyen, skal en vinner kåres på TOBB Arena mellom to forskjellige klubber der premien er en plass i neste utslagsrunde i Norgesmesterskapet.

Tiller stifter dermed et nytt bekjentskap med Blindheim IL. De hvit- og sortkledde kommer fra Sunnmøre, nærmere bestemt et kvarters kjøretur fra Ålesund, og slo ut Clausenengen i forrige NM-runde med sifrene 2-1.

I serien spiller de i vårsesongen i J16 1. divisjon, der de tapte 5-0 på hjemmebane for Sykkulven i første seriekamp for en uke siden.


Fortsetter historien?

Tillers NM-lag består til vanlig av en herlig miks av spillere født i '03, '02 og '01, og gjengen har opplevd svært mange interessante kamper den siste tiden.

I tillegg til å slå Steinkjer hele 11-0 i forrige NM-kamp, har de opplevd mange oppturer også i seriespillet med sine lag.

Spillerne spiller til daglig i J17 0.- og 1. divisjon, der det har blitt storseiere over Egge, Ranheim og Freidig.

Tiller har aldri før vært i den andre regionale runden i J16-NM - kan de fortsette historieskrivingen på mandag ved å nå runde 3?


Spennende kamptropp

Til NM-oppgjøret mot Blindheim har hovedtrener Geir Arne Kristiansen tatt ut en kamptropp på 15 spillere som skal krige om et nytt cupavansement.

De yngste på laget er '03-spillerne Mari Kristine Vik og Louisa Stuedahl, mens '01-erne Marita og Tiril Olsen, Ida Skauge Stiles, Kaisa Øien Aune og Marie Wessel Tvervåg er de eldste i troppen.

Resten av spillerne er født i '02.


Tillers kamptropp:
Victoria Løkken, Marita Olsen, Tiril Olsen, Ida Skauge Stiles, Hege Snåsøy Hovdahl, Mari Kristine Vik, Marie Wessel Tvervåg, Marie Methi, Andrea Sivertsen Broholm, Kaisa Øien Aune, Synne Bye-Andersen, Siri Oline Berg-Johansen, Louisa Stuedahl, Matilde Bolghaug, Lise Finsrud.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.