Før NM-kampen (J16): Steinkjer - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 6. Apr 2017

Tiller tar turen til Steinkjer for å kjempe om avansement i J16-NM torsdag kveld.

Skjermbilde 2016-05-16 kl. 19.45.26.jpg

I fjor ble det stopp mot Strindheim for Hege Snåsøy Hovdahl og resten av Tiller-spillerne. I år skal de krige seg videre. Foto: Marius L. Larsen.


J16: Steinkjer FK - Tiller IL
NM Telenor Cup Regional runde 1
Torsdag 6. april 2017 kl.19.00
Guldbergaunet Stadion (Steinkjer)


De blåkledde fra Tillerbyen håper å nå neste utslagsrunde i J16-NM etter møtet med Steinkjer, spesielt med tanke på at de er forhåndskvalifisert til denne regionale førsterunden på grunnlag av fjorårets sterke resultater.

Med en herlig miks av '01- og '02-spillere, nådde Tiller samme regionale runde i fjorårets turnering. Da ble det stopp mot Strindheim, etter at de hadde beseiret Egge 5-0 på veien.

Nå har jentene blitt ett år eldre, og de er klare for å gi Steinkjer kamp til døra.

I fjor deltok også Steinkjer i J16-NM, og de regelrett knuste Fram 13-0 i den første kvalifiseringsrunden. I runden etter ble det tøft mot Utleira, der de tapte 5-1 på hjemmebane.

I år beseiret gultrøyene Sverre 5-2 i forrige runde.


NB! Vi håper vi kan få en enkel oppsummering, gjerne med et bilde, fra dette oppgjøret fra Tiller-foreldre som er til stede på Guldbergaunet.


Tillers kamptropp:
Matilde Bolghaug, Hege Snåsøy Hovdahl, Ida Stiles, Marita Olsen, Mari Kristine Vik, Andrea Sivertsen Broholm, Kaisa Øien Aune, Marie Methi, Synne Bye-Andersen, Siri Berg-Johansen, Lise Finsrud, Thale Hinsverk, Vilde Winge Kristiansen, Victoria Løkken, Marie Tvervåg.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.