Solid start for G13 og Kvinner

Postet av Marius L. Larsen den 5. Apr 2017

De blåkledde fra Tillerbyen er sedvanlig ivrige på å score mål.

Celine Kleiven Vevle scoret to da Meldal ble slått hele 5-0 i OBOS Cup tirsdag. Bildet er fra J19-NM-seieren over Byåsen KF. Foto: Marius L. Larsen.

Flere av våre lag har vært i aksjon de siste dagene, og blåtrøyene vet så absolutt hvor målet står.

Mandagen ble startet med G13s førstelag i 1. divisjon 9er avdeling 2, da de gjestet Strindheim på deres eget kunstgress. Gjestene fra Trondheim sør fikk en glimrende start på øverste nivå ved å vinne hele 7-2, og seieren vil komme godt med ettersom kun topp 4 berger plassen til et spisset nivå til høsten.

Senere på mandag skulle J01 opp mot Oppdal i den andre kampen i OBOS Cup J17 på TOBB Arena, men det skulle vise seg å bli en tøff affære. Hjemmelaget klarte ikke å kopiere 2-1-seieren over Gimse i samme turnering før helga, og selv om Martine Sivertsen Hilsen reduserte i andre omgang, måtte Tiller se seg slått 3-1.

Mange mål i Meldal

På tirsdag tok et ungt Tiller-lag turen sørover til Meldal for å spille sin første kamp i OBOS Cup Kvinner, og Pål Nyheims jenter bare fortsetter å vinne.

Oppgjøret startet med et herlig mål av Kaisa Øien Aune etter 17 minutter, og ledelsen ble doblet av Mia Sivertsen Hilsen etter 59 minutter.

Ikke lenge etterpå økte Marita Olsen ledelsen til 3-0 før to sene scoringer av Celine Kleiven Vevle fastsatte sluttresultatet til sterke 5-0 på bortebane.

Nå venter etter all sannsynlighet en gruppefinale mot Steinkjer i mai, også denne kampen overraskende nok på bortebane.

PS! Ingen resultat fra G16-3s seriekamp mot Tangmoen hadde kommet natt til onsdag.

Tøff torsdag = Tiller-torsdag?

Tiller-lagene tar uansett ingen påskeferie riktig enda.

På torsdag spilles tre høyinteressante Tiller-oppgjør i begge trøndelagsfylkene, og det starter kl.18.00 da G16-1 tar imot Heimdal til et svært spennende lokaloppgjør på TOBB Arena.

Kun en knapp time senere sparkes J16-NM-oppgjøret mellom Steinkjer og Tiller i gang, og får vi nok et jentelag i helblått videre til neste utslagsrunde?

Kl.20.00 møter G16-2 Oppdal på bortebane til serieåpning i 2. divisjon avdeling 3 vår, og de spiller dermed klubbens siste kamp før påskeferien inntreffer.