Informasjon om aktiviteter

Postet av Gutter 2004 den 2. Mar 2017

Det er behov for å gi dere informasjon om aktivitetene vi skal delta på i tiden fremover:


OBOS-cup

Denne cupen arrangeres av Trøndelag fotballkrets, og er å regne som "Trøndelagsmesterskap". Vi har meldt på ett lag, og det spilles tre innledende kamper som avgjør eventuelt viderespill. De tre innledende kampene spilles 13.mars, 20.mars og 19.juni! Laguttak blir bekjentgjort ca en uke før kamp. De som ikke spiller OBOS-cup får tilbudet om å delta i Skaun cup helga 25.-27.august (påmelding kommer senere).


TA-CUP / SVERRESBORG CUP

Vi har informert om påmelding på disse cupene tidligere. Vi deltar med ett lag på hver cup. Laguttak blir bekjentgjort 2.mars.


TRENINGSKAMPER

Vi vil spille enkelte treningskamper frem mot seriestart, men først og fremst vil overnattingssamlingen på Vanvikan bli benyttet til kamptrening. Noen spillere vil hospitere med 03-gutta på treningskamper, på samme måte som enkelte vil spille seriekamper gjennom sesongen sammen med dem.


VANVIKAN-SAMLING

Som tidligere meddelt skal vi ha vår årlige overnattingssamling på Vanvikan lørdag 25.-søndag 26.mars. Det blir sendt ut egen mail vedr ny eksplisitt påmelding til denne samlingen.


SERIESPILL

Vi har fire lag påmeldt i seriespill, hhv ett lag i 1.divisjon 9'er, ett lag i 2.divisjon 9'er og to lag i 7'er. Første kamp for laget i 1.divisjon 9'er spilles allerede 3.april, mens alle lag har kamp uka etter påske. Siden vi nå er kommet inn i ungdomsfotballen, stilles det større krav til oss fra fotballkretsen. Dette medfører bl.a. at antallet spillere som kan delta på kamper mellom de fire ulike lagene er begrenset, og brudd kan medføre både bøter og diskvalifikasjon. Det forventes derfor at dere hensyntar kampoppsett ved planlegging av andre aktiviteter, og som minimum gir melding om fravær så snart dette er kjent og gjerne langt tidligere enn laguttak kommer fra vår side. Her er en link til fotballkretsens sider for kampoppsett (vi er nå G13!): https://www.fotball.no/turneringer/?s=88&d=13&c=11...


Ta kontakt dersom dere har spørsmål.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.