Før NM-kampen (G16): Nardo - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 16. Feb 2017

G16 starter reisen i Norgesmesterskapet med et bortemøte med Nardo torsdag kveld.

G16s forrige obligatoriske kamp var faktisk rett før jul. Foto: Marius L. Larsen.


G16: Nardo FK - Tiller IL
NM Telenor Cup kval. krets
Torsdag 16. februar 2017 kl.19.30
Nissekollen kunstgras (Nardo)


Vi følger kampen direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen er håpefulle og svært lystne på avansement da de tar turen til Nissekollen og Nardo denne torsdagskvelden, i det som blir årets første obligatoriske kamp for noen fotballag i Tiller IL.

Begge lagene skal i 2017 spille på øverste nivå i sin aldersklasse, 0. divisjon, og dette kan bli en forsmak på hva som er i vente da serien sparkes i gang om drøyt tre uker.

Nardo kom på 13. plass i fjorårets 0. divisjon, mens Tiller spilte høstsesongen i 2. divisjon. Sistnevnte vant kvalifiseringen til årets øverste nivå med en avgjørende seier over KIL/Hemne i desember.


Seiret over G19

Gjestene fra sørsida går inn i denne kampen med stor selvtillit etter de siste ukers prestasjoner både innendørs og utendørs.

Innendørs har de avansert i futsal-KM, og skal spille i sluttspillet allerede på lørdag. De hadde også futsalskoene på da de vant Puma Cup forrige helg, og det på imponerende vis da det ble både sølv og gull.

For en uke siden beseiret de juniorlaget 4-2 i en internkamp på TOBB Arena, så det er alle mulige forutsetninger for suksess også i NM.


Sterk tropp klar til dyst

'01-erne på laget har nå blitt ett år eldre, og de er klare til å ta enda mer ansvar på banen nå som et avansement i cupen står på dagsordenen.

Laget trenerne Rune Olufsen og Jostein Smemo mønstrer til denne kampen er en herlig miks bestående av spillere født i både 2001 og 2002, der også Emil Offerdal Johansen som meldte overgang fra Buvik IL forrige måned er med.

Tillers kamptropp:
Elias Brovoll Johansen, Ingvar Winther Storler, Fredrik Olufsen, Andreas Fredagsvik Tran, Emil Offerdal Johansen, Jonathan Smerkerud Frønes, Jørgen Arildsønn Eidet, Tobias Aavik, William Gjelsvik Tiller, Thomas Mikalsen, Adrian Ødmann Moe, Markus Sitouze Danielsen, Arnaud Mizero Habarurema, Lars Smemo, Tobias Negård Larsen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.