TINE FOTBALLSKOLE

byTiller Idrettslag Fotball


Tiller Fotball har den gleden av å invitere jenter og gutter i alderen 7 til 12 år til Tine fotballskole.
De tre siste årene har alle plassene gått raskt unna, så ikke nøl med å booke plass til TINE fotballskole på TOBB Arena. 

En flott fotballskole i din klubb og ditt nærmiljø :)

PÅMELDING --> Rubic

Dere finner også påmeldingen i appen LagetMitt (Rubic) --> Hamburgermeny --> Velg påmelding --> Velg Tine Fotballskole og trykk grønn knapp for påmelding.


Tidsplan for gjennomføring (midlertidig plan, vi kommer tilbake med oppdatert informasjon senere)

TIDTILTAKINFO
FREDAG

15:30OppmøteRegistrering og utdeling av utstyr
16:00 - 18:00ØktTrening/øving/mulighet for keepertrening
18:00Avslutning
Rydding/kontroll


LØRDAG

09:15Oppmøte
09:30 - 11:301. øktTrening/øving/mulighet for keepertrening
11:45 - 12:30LUNCHMat/drikke/relax
12:30 - 14:45 2. økt
Trening/øving
15:00AvslutningRydding/kontroll
SØNDAG

09:15 - 15:00Som lørdagSom lørdag
rydding/kontroll/utdeling av diplomer
Praktisk informasjon:
Da vi kun har TOBB er vi nødt til å avgrense antall deltakere for å få kvalitet i gjennomføringen, og for å tilpasse oss regler ifht COVID-19.
Først til mølla gjelder: Se link påmelding øverst på siden

Pris: 750 kr inkluderer t-skjorte, sekk, lunsj, Litago Uten og frukt.
Påmeldingsfrist: 30 juni - begrenset antall plasser.

Husk: Ta med drikkeflaske, kle deg etter været. En god natt søvn og frokost gir deg energi og en god start på dagen!

Visjon: "Når deltagerne på Tine Fotballskole TILLER drar hjem etter endt dag skal samtlige glede seg til å komme tilbake neste dag".

Mål: Alle deltagerne skal ha det gøy og trives på fotballskolen hvor opplegget er tilpasset hver enkelt for best mulig sportslig og menneskelig utvikling.

Mestring + glede = Trivsel I aktiviteten skal vi stimulere dette ved å legge til rette for at hver enkelt får den riktige balansegangen mellom mestring og utfordringer, og at man skal få trene og være mye sammen med venner/nye venner. Det sosiale betyr mye for barna, og spillegleden, leken og samværet skal stå i sentrum. Alle skal bli sett, og føle at de er i trygge omgivelser

Ferdighetsutvikling: Tiller Tine Fotballskole skal være en god arena for ferdighetsutvikling med kvalitet. Det legges mest vekt på utvikling av de individuelle delferdigheter. God organisering av hver enkelt øvelse skal gjøre at det blir høy aktivitet, lite kødannelse, og masse ballberøringer. Det avsettes mye tid til smålagsspill. Dette gjør at hver enkelt spiller er mye involvert hele tiden. 

Ansvarlig/Veiledere: Ansvarlig for årets Fotballskole er Reidar Schjei som har Europas nest høyeste trenerutdanning, samt Diplomtopptrener i Olympiatoppen/NIF. Reidar har solid erfaring, og har vært ansvarlig for TINE fotballskoler i over 16 år. Han er engasjert i Norges Fotballforbund/Trøndelag fotballkrets med ansvar for trener utdanning.

Samtlige gruppeveiledere skal ha gjennomført minimum deler av NFF Grasrottrenerkurs. Alle veiledere blir kurset opp på fotballskolens opplegg i god tid før den starter.

Levert av IdrettenOnline