Tiller-keeper Tor Solvoll vet at hver redning teller i møtet med Orkla.

🏟 Orkla Sparebank Stadion
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter

Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongslutt

Stort tap i Bodø

De blåkledde fra Tillerbyen bytter ut både sine vante drakter og gummigranulat til helhvitt og korkfylling i bortemøtet med Orkla denne lørdagen.

Hjemmelaget fra Orkland kommune har ikke vunnet de siste fem oppgjørene, og de har kun èn seier på de siste ni.

Forrige kamp borte mot Bodø/Glimt 2 endte med ingen jubelscener på Aspmyra. Trønderne havnet tidlig bakpå og klarte aldri å svare gultrøyene som vant til slutt 5-1.

Orkla er i skrivende stund ett poeng bak Tiller på tabellen. Ole Løkken er Orklas toppscorer med åtte fulltreffere så langt.

Tapte på TOBB

Det ble ingen poeng på Tiller i motsatt oppgjør mot Orkla på TOBB Arena Sør for tre måneder siden. Espen Mathiassen sendte Tiller i føringen ti minutter før pause, men rett før pausesignalet utlignet Orkla til 1-1.

Gjestene tok ledelsen rett etter sidebytte, og det hjalp heller ikke at Tiller misset fra straffemerket. Selv om Martin Engvik scoret mot slutten, var det Orkla som vant 3-2.

Les vår kampoppsummering her

Har kapret poeng

Tiller fikk det tøft i forrige serierunde borte mot nesten-opprykksklare Junkeren. Blåtrøyene havnet to mål under før det var gått ti minutter, men de leverte tidvis bra fotball og hadde flere gode angrep. Dessverre holdt det ikke til poeng.

Blåtrøyene har nå gått seks kamper uten seier, men har kapret viktige poeng hjemme mot andrelagene til både Bodø/Glimt og Rosenborg.

Bare å fortsette å brette opp ermene på lørdag.

❌ Steinkjer 2 - 1 Tiller
🔘 Tiller 1 - 1 Bodø/Glimt-2
❌ Byåsen TF 7 - 1 Tiller
🔘 Tiller 2 - 2 Rosenborg-2
Junkeren 6 - 0 Tiller