Før avspark: Nardo - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 28. Apr 2022

Våre beste menn gjester Nardo i den fjerde serierunden lørdag ettermiddag.

Kaptein Brede Frøysa og Robin Hermanstad jubler etter to flotte scoringer mot Kolstad sist lørdag. Nå håper Tiller at førstnevnte er spilleklar mot Nardo.


Kampinformasjon

🏆 4. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Nardo
📅 Lørdag 30. april 2022
⏰ Kl.16.00
🏟 Nissekollen kunstgress
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttØkonomisk rot og uro

Tiller jakter en ny bortetriumf denne lørdagen, men det blir en tøff oppgave å overliste det tidligere 2. divisjonslaget Nardo.

De burgunderkledde fra Nissekollen har opplevd mye det siste halvåret både på og utenfor banen. Det startet med at de slet med spilleforholdene på sin splitter nye kunstgressbane, ettersom den ikke tålte den trønderske vinteren.

Senere rykket de ned fra 2. divisjon og har havnet i en tøff økonomisk situasjon. Det førte til flere rykter om blant annet treneravganger i hele klubben, men det ser ut til at det ikke er endringer på sidelinja i skrivende stund. Samtidig er den karismatiske sportslige lederen sykemeldt.


Ekstern lenke: Trakk tilbud om høyere lønn (krever innlogging)

Sportslig sett har det heller ikke gått helt veien for laget fra Fiolsvingen. De startet sesongen i Norsk Tipping-ligaen med å miste en relativ trygg 4-1-ledelse hjemme mot Innstranda. Gjestene fra nord scoret tre mål i løpet av de siste ti minuttene som sikret ett poeng.

Deretter tapte de knepent for Kolstad rett før slutt, før de beseiret nyopprykkede Steinkjer på bortebane.

Tidligere Tiller-spiller Oskar Stølan har spilt kun én kamp for Nardo denne sesongen, som var cupkampen mot Lillestrøm der de tapte klart 4-0. Så vil tiden vise om han blir å finne i kamptroppen på lørdag.


Siste tre kamper:
🔘 Nardo 4 - 4 Innstranda
❌ Kolstad 3 - 2 Nardo
✅ Steinkjer 0 - 3 Nardo


Første av tre Nardo-oppgjør

Tiller kommer til denne kampen etter en skuffende duell mot Kolstad sist lørdag. De blåkledde ledet 2-0 og hadde full kontroll på oppgjøret, men etter at Sindre Welo ble utvist, ble de baktunge og slapp Kolstad inn i kampen.

Det endte dessverre med et svient 3-2-tap helt på tampen. Det betyr at Tiller fremdeles står med tre poeng på like mange kamper så langt i sesongen. Seieren kom i forrige bortekamp, som var mot Trygg/Lade. Det er lov å håpe på en ny bortetriumf på lørdag.

Det blir for øvrig den første duellen mot Nardo av totalt tre denne sesongen. I tillegg til hjemmeoppgjøret på TOBB Arena Sør i høst, skal lagene møtes i 1. runde i NM torsdag 19. mai - også den kampen på Tillers hjemmebane.


Siste tre kamper:
❌ Tiller 1 - 3 Strindheim TF
✅ Trygg/Lade 2 - 4 Tiller
Tiller 2 - 3 Kolstad


Frøysa jobber med klokken

De blåkledde fra Tillerbyen kan uansett melde om god stemning tross det vonde tapet i helga. Ukens treningsøkter har vært betydningsfulle, og spillerne har møtt opp i hopetall for å kjempe om en plass i elleveren til lørdagens kamp.

Der kan de måtte klare seg uten kaptein og toppscorer Brede Frøysa som sliter med en muskelskade. I tillegg er Gard Ragnar Killingberg og Niklas Danielsen Solem usikker grunnet respektive skader. Alle tre skal testes tett opp mot kampstart.

Er det noe som er sikkert, så er det at Welo ikke spiller etter rødkortet han pådro seg mot Kolstad. Han fikk to kampers karantene og er dermed tilgjengelig for seleksjon mot Melhus 14. mai.

På den gledelige siden er Henning Borgen Gladsø endelig tilbake etter en periode med fravær. Samtidig er Jørgen Valleraunet og keeper Tor Solvoll tilbake i trening, men det er mulig denne kampen kommer for tidlig for de to sistnevnte.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på fotball.no en time før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori