Før avspark: Malvik & CSK

Postet av Marius L. Larsen den 19. Sep 2021

Kvinnelaget spiller to kamper på tre dager fra og med mandag kveld.

Thale Hinsverk, Bjørk Myhre og Hedda Stuedahl-Karlsen er klar for to kamper på tre dager. Bildet er fra en treningskamp mot 1. divisjonslaget KIL/Hemne fra torsdag, som endte 3-3.


Kampinformasjon

🏆 5. runde 3. divisjon kvinner avd. 1 grunnspill
📅 Mandag 20. september 2021
⏰ Kl.20.00

🏆 6. runde 3. divisjon kvinner avd. 1 grunnspill
📅 Onsdag 22. september 2021
⏰ Kl.19.30

🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
📲 @TillerFotball på Twitter


Fire strake

Tiller spiller to kamper i løpet av 50 timer denne uka. Første oppgjør er mot scoringsglade Malvik på mandag før en utsatt kamp mot Charlottenlund spilles onsdag kveld.

Sistnevntes kamp ble utsatt fra forrige torsdag fordi Charlottenlund ikke kunne stille lag. Det er fremdeles oppsatt som en bortekamp, men etter avtale med Tiller, så spilles også det oppgjøret på TOBB Arena Sør for å klare å gjennomføre kampen i tide før sluttspillet.

Tiller har vunnet fire strake kamper i 3. divisjon, der det ble en knepen 2-1-seier over et godt voksent NTNUI-lag forrige mandag. I tussmørket på Lade var det ingen stor kamp av blåtrøyene, men de gjorde jobben ved å sikre tre nye poeng.


Siste fire seriekamper:
✅ Tiller 7 - 0 Orkla
✅ Egge 0 - 6 Tiller
 Tiller 5 - 0 Vuku
✅ NTNUI 1 - 2 Tiller


Se opp for Myrbekk

Første motstander på disse tre dagene er Malvik. Rødtrøyene står med ni poeng på sine fem første kamper, der de har vunnet tre og tapt to.

I forrige oppgjør ble det et knepent 3-2-tap for Steinkjer på bortebane. Malviks toppscorer er utvilsomt Linnea Myrbekk, en spiller Tiller er nødt til å se opp for mandag kveld. Hun har nemlig scoret 11 av Malviks 18 seriemål så langt.

Siste fem seriekamper:
✅ Orkla 1 - 5 Malvik
✅ Malvik 6 - 2 Egge
❌ Vuku 2 - 1 Malvik
✅ Malvik 4 - 2 NTNUI
❌ Steinkjer 3 - 2 Malvik


Se tabellen i 3. divisjon avd. 1 her


En seier og ett tap 

Charlottenlund blir et nytt bekjentskap i 3. divisjon. Laget består av en drøss studenter, og har bare spilt to kamper så langt i årets grunnserie.

Gråtrøyene startet året ved å slå Egge hårfint 1-0 på hjemmebane, men så gikk de på en kraftig smell borte mot Vuku. I skrivende stund har de også seriekamp mandag kveld hjemme mot NTNUI.

Siste to seriekamper:
✅ Charlottenlund 1 - 0 Egge
❌ Vuku 8 - 0 Charlottenlund


Hinsverk toppscorer

Med to kamper på 50 timer, så kreves det mye fra A-lagstroppen til Tiller. Noen er småsyk og noen sliter med skader, men ellers skal troppen være operativ.

Lagets toppscorer er Thale Hinsverk med sine seks nettkjenninger, og trioen Sandra Aardahl Gulstad, Hedda Stuedahl-Karlsen og Vilde Winge Kristiansen er like bak med sine tre hver.

Heldigvis har man den solide J17-troppen å lene seg på om det er behov for hjelp. Det kan godt være at det unge laget blir hyppig involvert de neste dagene.


Lagoppstilling offentliggjøre på Twitter før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori